2022 byder på massevis af mobilabonnementer på tilbud

2022 er startet med hård konkurrence blandt lavprisselskaberne. Vi tager et kig på det bedste tilbud på mobilabonnementer, som du få netop nu.

2022 byder på massevis af mobilabonnementer på tilbud

Er dit nytårsforsæt at skifte til et billigere mobilabonnement? Sikkert ikke, men alligevel er der lige nu massevis af tilbud på mobilabonnementer. Her tager vi et kig på de bedste af dem.

En hård konkurrence blandt teleselskaberne fortsætter ind i 2022, hvor der lige nu er masser af tilbud af finde på mobilabonnement. Mens de store og dyrere teleselskaber lokker med tjenester, services og andet indhold i mobilabonnementer, fortsætter lavprisselskaberne deres indbyrdes konkurrence. Og de resulterer i nogle gode tilbud, som forbrugere kan nyde godt af. Her er der mest tale om lavere pris i en periode, men forstår man at udnytte disse, er der mange penge at spare.

Se også: find billige priser på mobilabonnementer

Mobilabonnementer på tilbud lige nu

CBB:

CBB har lige nu en lang række tilbud på deres mobilabonnementer. Man kan lige nu få halvpris på alle deres mobilabonnementer i de første tre måneder, bortset fra deres mobilabonnement til børn og forbrugsafregnede abonnement. Det er fx 30 timers tale og 30 GB data til 49 kroner per måned i tre måneder eller fri tale og data til 89 kroner per måned i tre måneder. Ingen binding.

Se de aktuelle tilbud hos CBB her

Oister:

Oister kører samme strategi som CBB, hvor man ser flere mobilabonnementer med tre måneder til halv pris. Her er det fx fri tale og 30 GB data til 39 kroner per måned i tre måneder eller fri tale og 100 GB data til 49 kroner med samme betingelser. Ingen binding.

Se de aktuelle tilbud hos Oister her

Eesy:

eesy byder også ind med tilbud på mobilabonnementer i 2022 – eller rettere sagt et enkelt mobilabonnement. eesy giver deres abonnement med fri tale og 30 GB data gratis i den første måned. Normalprisen er 99 kroner per måned. Ingen binding.

Se de aktuelle tilbud hos eesy her

DukaTALE:

Hos Duka finder man nogle fristende tilbud. Der er nemlig to mobilabonnementer, hvor Duka giver de første to måneder helt gratis. Det er fri tale og 15 GB data samt fri tale og 25 GB data, som i normalt koster henholdsvist 99 kroner og 119 kroner per måned. Efter de to gratis måneder skal der betales normalpris. Ingen binding.

Se de aktuelle tilbud hos Duka her

Skift mobilabonnement ofte og spar penge

Det lyder måske besværligt at skulle skifte mobilabonnement ofte, men det er faktisk meget simpelt. Det nye teleselskab står for alt det praktiske. Og med ovenstående tilbud med fx tre måneder til halv pris kan man shoppe rundt hos teleselskaberne, og derved spare mange penge. Der er nemlig ingen binding på disse mobilabonnementer og man kan frit skifte efter lyst og behov. De sidste mange måneder har man kunnet finde denne slags tilbud, og mon ikke de bliver ved et godt stykke ind i 2022.

Se også: Guides til mobilabonnementer