Mobilabonnementer med mest EU data

Går rejsen sydpå denne sommer, så husk at have rigeligt med data med. Her er udvalget af mobilabonnementer med mest EU data.

Mobilabonnementer med mest EU data

Det er sommerferie og måske ved at være tid til en tur sydpå? Inden du tager afsted, så husk at dit mobilabonnement skal være klar til rejsen. En af de vigtigste ting du skal sikre sig, er at dit mobilabonnement skal have data, som du kan bruge i udlandet. Vil du gerne kunne streame musik, lydbøger, film, serier og andet, så skal også have rigeligt med EU data i dit mobilabonnement. Her har vi fundet udvalget af mobilabonnementer med mest EU data, så du kan bruge løs.

Langt de fleste mobilabonnementer har i dag en roamingpakke inkluderet, hvor man kan tale, sms’se og bruge data i en begrænset mængde. Men der er stor forskel på den mængde af fx data, der er inkluderet i abonnementerne. Og bruger du generelt din telefon meget til at sende billeder/video og streame forskelligt indhold, så skal du have en fornuftig stor datapakke, når du rejser i EU. Der er ikke noget værre end at løbe tør for data, og gør man det, så kan det blive meget dyrt at opgradere.

Se også: Find billigste priser på mobilabonnementer

Mobilabonnementer med mest data i EU

Heldigvis er der teleselskaber med mobilabonnementer, hvor der er ekstra stort fokus på roaming. Her får man mere data, som frit kan benyttes i EU lande. Herunder kan du se de mobilabonnementer, hvor der mest EU data inkluderet.

#1 Teleselskabet 3
Fri tale, 1.000 data, fri sms/mms og 1.000 GB data i EU lande (herefter 25 GB).
Pris: 160 kroner om måneden.
Se aktuelle tilbud hos 3

#2 dukaTale

Fri tale, 50 data, fri sms/mms og 50 GB data EU-data.
Pris: 149 kroner om måneden.
Se aktuelle tilbud hos dukaTale

#3 Telmore
Fri tale, fri data, fri sms/mms og 44 GB data EU-data.
Pris: 399 kroner om måneden. Abonnementet inkluderer også Netflix, Viaplay, HBO, Telmore Musik, BookMate og TV2 Play.
Se aktuelle tilbud hos Telmore

#4 Telia
Fri tale, fri data, fri sms/mms og 26 GB data kan bruges i 42 lande.
Pris 299 kroner om måneden.
Ingen aftale om trafik

#5 dukaTale
Fri tale, 20 data, fri sms/mms og 20 GB data EU-data
Pris: 119 kroner om måneden.
Se aktuelle tilbud hos dukaTale

Går rejsen udenfor EU?

Ovenstående er abonnementer med ekstra meget data til EU lande. Går rejsen udenfor et EU-land, så kan man også få mobilabonnementer, som er forberedt til dette. Her kan du se de bedste mobilabonnementer med roaming uden for EU.

Se også: Hjælp til rejser med dit mobilabonnement

Seneste tilføjelse til historien

Redaktionens interesse for emnet fortsatte. Lasse Olsen fortsatte historien. 21/7/2021 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med et indlæg om Hvilke teleselskaber har et mobilabonnement med 5G? – Historien kan du læse her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Mobilabonnement finder du her. .