De bedste mobilabonnementer med roaming uden for EU

Går ferien eller rejsen uden for et EU-land, så husk at være dækket ind på roaming. Her er bedste mobilabonnementer med roaming uden for EU.

De bedste mobilabonnementer med roaming uden for EU

Langt de fleste mobilabonnementer kommer med en eller anden form for roaming i EU. Men går rejsen uden for EU, så bliver udvalget af mobilabonnementer pludselig meget mindre. I denne guide gennemgår vi de bedste mobilabonnementer med inkluderet roaming uden for EU.

Går turen til udlandet, så skal man selvfølgelig sørge for, at mobiltelefon og mobilabonnement er klar til rejsen. Går rejsen til et EU-land, så har langt de fleste mobilabonnemter roaming heri. Husk at sikre sig, at dit mobilabonnement ikke er et DK-abonnement. Ellers kan det blive dyrt. Går rejsen uden for EU, så er der også mulighed for at blive dække ind med taletid, sms og data. Herunder har vi fundet de teleselskaber, der tilbyder roaming uden for EU.

Se også: Find dit næste mobilabonnement her

Bedste mobilabonnementer med roaming uden for EU

#1 Yousee

Yousee er et af de få teleselskaber, der tilbyder roaming uden for EU. I fire af deres mobilabonnementer tilbyder de tjenesten “Roaming World”. Her får man roaming i op til 48 lande med 20 GB data til rådighed. 36 af disse lande er i EU, hvor de sidste 12 er lande uden for Europa. Det gælder landene Australien, Canada, Færøerne, Hongkong, Japan, Kina, Malaysia, Singapore, New Zealand, Thailand, Tyrkiet og USA. Det billigste mobilabonnement hos Yousee med roaming uden for EU koster 169 kroner per måned.

Se aktuelle mobilabonnementer hos Yousee

#2 3

Teleselskabet 3 er også stærke, når det kommer til roaming, både i EU og uden for EU. Hos 3 kan man roame i i alt 72 lande: Albanien, Amerikanske Jomfruøer, Andorra, Argentina, Australien, Azorerne, Belgien, Bosnien-hercegovina, Brasilien, Bulgarien, Canada, Chile, Cypern (den græske del), Dubai, England, Estland, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Fransk Guyana, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Guadeloupe, Holland, Hongkong, Indonesien, Irland,Island, Isle of Man, Israel, Italien, Kanariske øer, Kina, Kosovo, Kroatien, Letland, LiechtensteinLitauen, Luxembourg, Macao, Malaysia, Malta, Martinique, Mexico, Montenegro, New Zealand, Nordirland, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Schweiz, Serbien​, Singapore, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sri Lanka, Sverige, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Vietnam, Wales, Østrig. Det billigste mobilabonnement hos 3 med roaming uden for EU koster 140 kroner per måned.

Se aktuelle mobilabonnementer hos 3

#3 Telenor

Telenor tilbyder roaming i samlet 55 lande. Her er det 47 EU lande og 8 lande uden for EU. Det er landene Bangladesh, Færøerne, Malaysia, Myanmar, Pakistan, Thailand, Tyrkiet, USA. Her har man et mellem 12 og 20 GB data til rådighed. Det billigste mobilabonnement hos Telenor med roaming uden for EU koster 159 kroner per måned.

Se aktuelle mobilabonnementer hos Telenor

#4 Telia

Telia er det sidste teleselskab i Danmark, der tilbyder roaming uden for EU. Men deres One World-abonnement tilbyder de roaming i 42 lande. Her er der fri tale, sms/mms og data i Norden, Baltikum. I EU, USA, Tyrkiet og Thailand er der 20 GB data til rådighed. Telia One World koster 299 kroner per måned og inkluderer udover roaming fri tale og data i Danmark.

Se aktuelle mobilabonnementer hos på TT-netværket

Se også: Guides og tips til rejser med roaming

Historiens videre forløb

Den videre fortælling kunne ikke ties. Lasse Olsen kunne ikke lade være. Efterfølgende d. 6/7/2021 bragte vi historien; Det billigste mobilabonnement med samlerabat og mængderabat – Artiklen finder du her. Få også seneste nyt om emnet her.