Kan man få bredbånd med Netflix?

Kan man kombinere et abonnement på bredbånd med et abonnement på Netflix og derved spare nogle penge. Læs med her og få svaret.

Kan man få bredbånd med Netflix?

Vi har allesammen brug for bredbånd, og da mange allerede abonnerer på streamingtjenesten Netflix, så kunne det måske give mening at kombinere de to. Men kan man overhovedet få bredbånd med Netflix? Det har vi undersøgt.

Det er ikke svært at finde bredbånd med streamingtjenester. Der er flere udbydere af bredbånd, som tilbyder et udvalg af forskellige tjenester. Her er det alt fra lydbøger, musik, digitale magasiner og selvfølgelig film og tv-serier. Det bliver dog sværere, når man skal finde et bredbåndsabonnement med inkluderet Netflix – dog ikke umuligt. Det kræver dog, at man vil benytte trådløst bredbånd, også kaldet mobilt bredbånd.

Se også: Guides til streamingtjenester

Mobilt bredbånd med Netflix-abonnement

Der er nemlig en enkelt udbyder, der tilbyder både bredbånd og Netflix-abonnement i ét: Telmore. Her er det dog vigtigt at blive gjort opmærksom på, at det ikke er kablet bredbånd, altså bredbånd via kabel-TV eller bredbånd via fiber, men trådløst bredbånd. Mobilt bredbånd benytter mobilnetværket til at skabe forbindelse til internettet. Og selv det ikke er lige så hurtigt som de hurtigste kablede bredbåndsforbindelser, så er det rigeligt hurtigt til de fleste husstande – så længe mobildækningen er god. Faktisk kræver det ikke voldsomt meget båndbredde at streame film og TV, medmindre det er i 4K-opløsning og til fx spilstreaming. Til helt normalt brug af internettet, så er mobilt bredbånd en ganske fin løsning.

Er der penge at spare?

Er der så penge at spare, ved at vælge et bredbånd med Netflix? Det kigger vi nærmere på nu. Telmore tilbyder et enkelt mobilt bredbåndsabonnement med Netflix inkluderet. Dette abonnement inkluderer fri data, 5G-hastighed samt Netflix, ViaPlay, HBO Nordic og TV2 Play. Prisen på dette abonnement er 599 kroner per måned.

Se det aktuelle tilbud hos Telmore

Sammenligner man man et typisk bredbåndsabonnement og prisen på Netflix, så er det ikke den billigste løsning. Fx koster 1.000 mbit ned til 199 kroner og et Netflix abonnement 99 kroner for HD, samlet 298 kroner per måned.

Det betyder dog ikke, at Telmores abonnement er dyrt. 599 kroner for det samlede indhold af abonnement er faktisk meget fornuftigt. Men det er kun en billigere løsning, hvis man allerede abonnerer på de inkluderede tjenester og dermed kan spare på dem.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

 

Den videre fortælling

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. 17/8/2021 gik redaktionen videre og fulgte op med et indlæg omkring Guide: Find den bedste router til 1.000 mbit bredbånd – Den videre beretning kan læses her. Seneste nyt om emnet kan du finde her.