Bredbånd med streaming og tjenester

Bredbånd med streaming? Bredbånd og streamingtjenester går hånd i hånd, og hos disse udbydere kan du få begge med tilbud og rabatter.

Bredbånd med streaming og tjenester

Bredbånd er i dag, om det er med kabel eller trådløst, en nødvendighed hos alle familier. Og hos rigtig mange er også streaming og tjenester også et must-have. Kombinerer man de to ting, bredbånd og streaming, hos udbydere af internet, så kan der være penge at spare – her har vi fundet de bedste tilbud og rabatter.

Langt de fleste familier bruger i dag streaming, når der skal ses tv, serier eller film. Med flere og flere tjenester på markedet, så kan det dog hurtigt blive en dyr affære, da de allesammen koster omkring 100 kroner om måneden og løbende stiger i pris. Det har længe været muligt at få billigere streamingtjenester gennem mobilabonnementer, men hvad mange ikke ved er, at man flere steder kan få lignende tilbud til bredbåndsabonnementer. Her har vi fundet tilbud frem på bredbånd med streaming og tjenester.

Se også: Bedste bredbånd til streaming af spil, film og tv

Bredbånd med rabat på streaming

#1 Telmore mobilt bredbånd

Hos Telmore kan man få mobilt bredbånd, hvor der er inkluderet streamingtjenester i. Her får man 5G-mobilt bredbånd med fri data inklusiv Netflix, ViaPlay, HBO Nordic og TV2 Play til 599 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

#2 Fastspeed bredbånd

Hos Fastspeed kan man få hurtigt kablet bredbånd. Her tilbyder Fastspeed en måneds gratis Discovery+, Mofibo lydbøger og Podimo podcasts.

Se aktuelle tilbud hos Fastspeed

#3 3 mobilt bredbånd

Hos teleselskabet 3 kan man få mobilt bredbånd, hvortil man kan få rabat på et udvalg af streaming og forskellige tjenester. Man kan fx få discovery+, TV2 Play, Deezer, Saxo og flere.

Se aktuelle tilbud hos 3

#4 Telia bredbånd og mobilt bredbånd

Også hos Telia kan man få tilbud og rabat på streaming, ved køb af bredbånd. Telia har forskellige abonnementer med både bredbånd og mobilt bredbånd, hvor man kan vælge fx discovery+, HBO Nordic, Spotify, Flipp, Telia TV og mere.

Se abonnementer fra Telia

#5 Boxer bredbånd

Hos Boxer køber man bredbånd, hvorefter man bliver tilbudt en pakke med streaming. Her kan man fx få Boxer streaming med tv, film og serier for 249 kroner per måned. Her er der inkluderet discovery+, HBO Nordic, TV2 Play og 15 kanaler.

Se aktuelle tilbud hos Boxer

Bredbånd med streamingtjenester, juni 2021

Herover kan du finde abonnementer med bredbånd, hvor der tilbydes rabat på streaming og tjenester. Guiden er fra juni 2021. Husk at tjekke om de tjenester der er inkluderet i abonnementerne, rent faktisk er nogle du bruger og har brug for fremover. Hos Telmore er der en fastlåst inkluderet pakke, hvor man hos fx 3 og Telia selv kan tilføje de tjenester man vil.

Se også: Guides til bredbånd