Hvor er 1.000 Mbit hurtigt bredbånd billigst nu?

Med lave priser på hurtigt bredbånd, kan det næsten ikke betale sig at vælge andet. Men hvor er 1.000 Mbit bredbånd billigst lige nu? Se abonnementerne her.

Hvor er 1.000 Mbit hurtigt bredbånd billigst nu?

Overvejer du et nyt bredbåndsabonnement, kan det betale sig at tjekke priserne hos udbyderne på markedet først. Hvor er 1.000 Mbit billigst netop nu? Her tager vi et kig på de laveste priser på det hurtige bredbånd.

Der er en smule at spare, hvis man vælger et langsommere bredbånd. Men for de fleste husstande er besparelsen på lille til, at det giver mening. Prisen er nemlig presset så langt ned på 1.000 Mbit bredbånd, at dette er det mest fornuftige køb, hvor man samtidig er sikker på, at hele familien er dækket ind med en hurtig internetforbindelse – specielt i en tid hvor mange har arbejdsdage hjemmefra.

Der er stor konkurrence blandt udbyderne af 1.000 Mbit bredbånd, og der er dermed ikke den store forskel i priserne. Men lidt er der dog – og hvorfor ikke vælge den billigste? Nedenfor lister vi de billigste priser på 1.000 Mbit bredbånd.

Se også: Sammenlign priser på trådløst bredbånd

Billigste priser på 1.000 Mbit bredbånd

#1 Kviknet

Forbindelse: 1000/60 Mbit
Pris per måned: 229 kroner

#2 Fastspeed

Forbindelse: 1000/100 Mbit
Pris per måned: 249 kroner
Se aktuelle pris hos Fastspeed

#3 Telenor

Forbindelse: 1000/100 Mbit
Pris per måned: 249 kroner
Se aktuelle pris hos Telenor

#4 Hiper

Forbindelse: 1000/60 Mbit
Pris per måned: 249 kroner

#5 Jet Net

Forbindelse: 1000/100 Mbit
Pris per måned: 249 kroner

Et alternativ til hurtigt kablet bredbånd

Herover har vi listet de billigste 1.000 Mbit bredbånd via coax (tv-stik). Men der findes også et alternativ, der giver en større fleksibilitet. Med en bredere udrulning af 5G-netværk har flere teleselskaber åbnet op for 5G mobilt bredbånd. Kort fortalt er det et nyere mobilt og trådløst bredbånd, der kommer med hurtigere hastighed og mindre forsinkelse. Er dækningen af 5G god hvor du bor, vil dette være et oplagt alternativ til kablet bredbånd. Vi har oplevet downloadhastigheder i København over 800 Mbps.

Man finder lige nu abonnementer til 5G mobilt bredbånd hos teleselskaberne 3, Telmore og Yousee. Se billigste 5G mobilt bredbånd her.

Se også: Tips til internetopkobling

Det sidste nye om emnet

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek absolut seneste nyt om emnet. Daniel Søgaard Hald fulgte op på historien. Allerede d. 25/4/2022 bragte vi nyt i sagen med en artikel omkring Det letteste og mest simple bredbånd til ældre? – Historien kan læses her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.