Få hurtigt og stabilt Wi-Fi til hjemmekontoret

Langsomt og ustabilt internet i hjemmet gav ikke produktiviteten. Se her hvordan du sikrer dig hurtigt og stabilt Wi-Fi til hjemmekontoret.

Få hurtigt og stabilt Wi-Fi til hjemmekontoret

Hjemmekontor er ikke ligefrem en ny ting. Men det seneste år har langt flere end normalt benyttet hjemmet som deres kontor, og det er uden tvivl en udvikling, som vi vil se fortsætte. Selvom der kommer helt styr på COVID-19-pandemien, så vil hjemmekontoret forblive mere almindeligt end tidligere. Skal man have et godt hjemmekontor, så skal flere ting være på plads. Man skal tænke over ting som ergonomi, udstyr, lys og meget mere. Men hvad der er helt essentielt for et produktivt og effektivt arbejde hjemmefra, er et internet man kan regne med. Her fortæller vi hvordan du kan sikre, at dit Wi-Fi er både hurtigt, stabilt og optimalt til hjemmekontoret.

En ordentlig Wi-Fi-dækning

Alt det arbejde man ikke har nået i løbet af dagen, som skal færdiggøres om aftenen. Der gider man ikke bøvle med ustabilt Wi-Fi… og faktisk er det altid irriterende, når internettet ikke fungerer optimalt. For at undgå at dette sker, så er der nogle forskellige ting man kan kigge på. Vi lægger ud med hardwaren, hermed ment router og placering.

Vil du have klippestabilt Wi-Fi til dit hjemmekontor, så skal dækningen være i tip top. Her kan du starte med at kigge på placeringen af din router, hvis signalet er mangelfuldt. Placer den tæt på hjemmekontoret, men uden at det går ud over dækningen i resten af husstanden. Er det svært at opnå, at så overvej en løsning med enten et access point eller mesh-router, som kan forbedre rækkevidden og hastigheden på dit Wi-Fi enormt.

Og skal du alligevel opgradere din router, så gå efter noget med Wi-Fi 6 eller den helt nye Wi-Fi 6e standard.

Husk ikke at gemme routeren væk. Den skal have frit udsyn, for at du kan få det bedste signal og dermed bedre Wi-Fi. Med en god router og en optimal placering, så er du godt på vej til et hurtigt og stabilt Wi-Fi til dit hjemmekontor.

Et hurtigt bredbåndsabonnement

Alt efter hvad du arbejder med, så kan der være forskellige behov og krav til dit bredbånd. Om du skal downloade store filer eller bare sende Word-dokumenter, så går man aldrig galt i byen med et hurtigt bredbåndsabonnement til hjemmets Wi-Fi. Og det kan efterhånden heller ikke betale sig, at vælge de hurtigste bredbåndsabonnementer, da konkurrencen er så stor på området. Skal du have noget mobilitet med ind i det hele, så kan du overveje mobilt bredbånd over 5G. Det er dog en dyrere løsning.

Jo, man kan få lidt billigere bredbånd, men med hjemmekontor, børn i hjemmet, streaming i stor stil, spil der skal downloades og meget mere, så kan vi varmt anbefale de hurtigere forbindelser.

Herunder er nogle af de hurtige bredbåndsabonnementer vi kan anbefale.

Se også: Sammenlign priser på bredbånd

Hurtigt bredbåndsabonnement til hjemmekontor

#1 Kviknet
Bredbånd via kabel-TV med frit forbrug
Hastighed: 300 Mbit/s download, 60 Mbit/s upload
Oprettelse: 0 kroner
Pris: 219 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#2 Fastspeed
Bredbånd via kabel-tv-stik med frit forbrug
Hastighed: 1.000 Mbit/s download, 100 Mbit/s upload
Oprettelse: 0 kroner
Pris: 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud 

#3 Hiper
Bredbånd via kabel-TV med frit forbrug
Hastighed: 1.000 Mbit/s download, 100 Mbit/s upload
Oprettelse: 198 kroner
Pris: 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#4 Telenor
Bredbånd via kabel-tv-stik med frit forbrug
Hastighed: 1.000 Mbit/s download, 60 Mbit/s upload
Oprettelse: 0 kroner
Pris: 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#5 Yousee
Bredbånd via kabel-tv-stik med frit forbrug
Hastighed: 1.000 Mbit/s download, 100 Mbit/s upload
Oprettelse: 0 kroner
Pris: 299 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

Få hurtigt og stabilt Wi-Fi til hjemmekontoret, februar 2021

Denne guide til hurtigt og stabilt Wi-Fi til hjemmekontoret er fra februar 2021. Du kan sagtens overveje mobilt bredbånd som hjemmets internet, alt efter behovet. Bliver der streamet løs, så husk at der altid er et dataloft på mobilt bredbånd. Til gengæld er mobilt bredbånd let at komme i gang med og kan tages med, når hjemmekontoret rykker i sommerhuset eller andre steder.

Se også: Guides til Wi-Fi og bredbånd

Mere om temaet

Der er udvikling i sagen. Siden vi bragte artiklen er der sket mere. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. Allerede d. 16/2/2021 fulgte vi op med artiklen; Guide: Find den bedste Wi-Fi-router til smart home – Den næste artikel om emnet finder du her. Læs også seneste nyt om temaet her.