Guide: Er YouSee More en fordel for kunderne?

YouSee More giver kunder, der samler tv, bredbånd og mobil hos YouSee, et stort udvalg af tjenester og fordele - men er de gode nok? Vi gennemgår den nye fordelspakke.

Guide: Er YouSee More en fordel for kunderne?

YouSee har netop lanceret et nyt fordelsprogram til nuværende kunder, der har mindst to produkter hos YouSee – bredbånd, tv og/eller mobil. Det betyder, at kunder, der abonnerer på to af de tre produkter, kan vælge tre tjenester og fordele gratis, mens kunder, der abonnerer på både bredbånd, tv og mobil, kan vælge fem fordele. Spørgsmålet er så, om de udbudte fordele nu også er attraktive nok for kunderne og om YouSees løsning er attraktiv nok til at være interessant for hele familien. Guide til YouSee More.

 

Fordele i Yousee More – tjenester og fordele

Den nye fordelpakke hedder YouSee More og indeholder disse tjenester og fordele.

C More – film og tv-serier. Normalpris: 99 kroner om måneden

YouSee Premiere – film. Normalpris: 49 kroner per Premiere film
Pling – magasiner og ugeblade. Normalpris: 99 kroner om måneden
YouSee Musik – musik streaming. Normalpris for streaming tjeneste: 99 kroner om måneden
Bookmate – bøger og lydbøger online. Normalpris: 99 kroner om måneden
Nick Jr. Play – tegnefilm og spil for børn. Normalpris: Ikke oplyst
Sikkerhedspakke – sikkerhedsløsning af data og privatliv. Normalpris. 40 kroner om måneden
Dobbelt op på mobildata – få dobbelt så meget mobildata. Normalpris: afhænger af dit mobilabonnement
BT – tabloid nyheder. Normalpris: 69 kroner om måneden

Se også: Se mere hos YouSee

Det sparer du med YouSee More

Har du to af YouSees produkter, for eksempel bredbånd og tv, så kan du vælge tre tjenester. De dyreste tjenester er C More, Pling, Musik og BookMate, der normalt har en pris på 99 kroner hver, men som altså tilbyder gratis – de kan dermed give en besparelse på 297 kroner om måneden, hvis du har behov for 3 af de 4 tjenester.

Har du både bredbånd, tv og mobilabonnement samlet hos YouSee, kan du vælge fem af de ovenstående fordele. Kører du den hardcore underholdningsstil, kan du med lidt god vilje, hvis du kan finde to eller flere premierefilm om måneden, du gider at se, spare omkring 500 kroner om måneden på at have disse tjenester gratis.

Værd at nævne er, at man kan skifte en fordel ud efter 30 dages brug.

Se også: Priser på mobilabonnementer hos YouSee

Priser på tv, bredbånd og mobil hos YouSee

Yousees billigste mobilabonnement koster 149 kroner, det billigste tv-abonnement koster 279 kroner om måneden og det billigste bredbåndsabonnement koster 249 kroner om måneden. Bruger du samlet mindst 677 kroner på disse tjenester hos YouSee, kan du altså få fordele til en værdi af op mod 500 kroner om måneden.

Har du kun mobil- og bredbåndsabonnement hos YouSee til samlet 398 kroner om måneden, kan du få fordele til værdi af 298 kroner. Så har du specifikt brug for de fordele, som YouSee tilbyder, så kan der være rigtig gode besparelser af hente, hvis du samler tv, bredbånd og mobil hos Yousee.

Se også: Billig bredbånd – sammenlign priser

Problemer med YouSees fordele

Man skal være opmærksom på et par ting ved YouSees fordele.

1. For det første inkluderes YouSee Musik i forvejen i alle selskabets mobilabonnementer – også det billigste til 149 kroner om måneden.

2. Sikkerhedspakken til værdi af 40 kroner om måneden følger også automatisk med i alle YouSess bredbåndspakker.

3. Tjenester med tv-serier og film er altid attraktive, men C More kan ganske enkelt ikke konkurrere med hverken Netflix eller HBO, når det gælder tv-serier. Så selvom man vælger C More som en fordel, må man forvente alligevel at skulle tilkøbe en anden streaming-tjeneste, hvis man ønsker at se de mest roste og omtalte tv-serier.

YouSee More bliver formentlig udvidet med nye tjenester og fordele, men ind til videre virker Telmore Play stadig til at være den bedste forkromede underholdningspakke til hele familien > Læs mere om Telmore Play.

Se også: Mobilabonnementer med musik og tv-serier

 

Seneste tilføjelse i sagen

Tematikken er fortsat aktuel. Steen Jørgensen gik et skridt videre. Efterfølgende d. 25/9/2017 publicerede vi en artikel med temaet Oisters super tilbud udløber snart – derfor bør du slå til nuKlik her og læs artiklen.. Seneste nyheder om Mobilabonnement finder du her..