YouSee More: Nyt fordelsprogram med bredbånd, tv og mobil

YouSee More giver gratis tjenester som BookMate, Cmore og ekstra data til kunder, der samler bredbånd, tv og/eller mobil hos YouSee.

YouSee More: Nyt fordelsprogram med bredbånd, tv og mobil

YouSee introducerer nu det, der kalder for et “fleksibelt fordelsprogram” til nuværende kunder med en kombination af bredbånd, tv og/eller mobil. Det betyder, at kunder med to produkter, tv, bredbånd og/eller mobil, kan vælge tre tjenester og fordele gratis, mens kunder med både tv, bredbånd og mobil kan vælge fem fordele. Blandt fordele er blandt andet Cmore, YouSee Musik og BookMate.

”Vi introducerer YouSee More for at påskønne de kunder, der har valgt YouSee som leverandør på både mobil, bredbånd og/eller tv. Intentionen er at værdsætte vores eksisterende kunder og forhåbentlig forbedre deres daglige digitale liv med sjove og brugbare services, uden at det koster ekstra”, fortæller Jaap Postma, koncerndirektør i YouSee.

Se også: Mobilpakker med tjenester og fordele

 

Yousee More – tjenester og fordele

YouSee bestræber sig på at tilbyde fordele og tjenester, der kan være til gavn og glæde for hele husstanden, og der vil derfor være tjenester til både de små små, teenagerne og forældrene.

YouSee More indeholder følgende ni fordele til en start og man kan altid skifte en fordel ud efter 30 dage:

C More – film og tv-serier
YouSee Premiere  – film
Pling Lite – magasiner og ugeblade
YouSee Musik – musik streaming
Bookmate – bøger og lydbøger online
Nick Jr. Play – tegnefilm og spil for børn
Sikkerhedspakke – sikkerhedsløsning af data og privatliv
Dobbelt op på mobildata – få dobbelt så meget mobildata
BT – tabloid nyhed

Se også: Mobilabonnementer med musik og tv-serier

Tager lang tid at rulle ud

YouSee forklarer, at udrulningen af et så stort program til så mange mennesker kan tage lang tid og at der derfor kan gå op til et halvt år, før alle kunder får mulighed for at komme med om bord.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos YouSee

Opfølgning af sagen

Næste kronologiske historie om temaet finder du her. Steen Jørgensen fulgte op på historien. 22/9/2017 kørte vi et indlæg om Bredbånd hos Call me – Se priser på bredbåndsabonnementer – Følg den videre histore her. De sidste nyheder om temaet finder du her.