Oisters super tilbud udløber snart – derfor bør du slå til nu

Oisters abonnement med 15 timers tale og 15 GB data til 99 kroner om måneden udløber snart - så det er med at slå til, hvis man vil have billig mobilabonnement med meget indhold.

Oisters super tilbud udløber snart – derfor bør du slå til nu

99 kroner for et mobilabonnement med 15 timers tale og 15 GB data om måneden inklusiv roaming, hvor man kan tale løs af de 15 timers taletid og bruge 4 GB data om måneden inden for EU – det er altså et virkelig godt tilbud. Oister har kørt med dette slagtilbud i en periode nu og det udløber snart, nemlig den 1. oktober.

 

Bedste abonnement til under 100 kroner

Det er det klart bedste mobilabonnement til under 100 kroner – stort set alle andre mobilabonnementer til under 100 kroner tilbyder langt under det halve i tale og data om måneden og det, at der er roaming inkluderet, er også uhørt for mobilabonnementer under 100 kroner. De kan ellers typisk kun bruges i Danmark og ikke uden for de danske grænser.

Du får med andre ord virkelig meget for pengene i denne mobilpakke – se mere hos Oister her.

Tegner du abonnement inden den 1. oktober, så gælder de 15 timer og 15 GB data naturligvis også herefter lige så længe du er kunde hos Oister.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer til under 100 kroner

 

Det kan du med 15 timers tale og 15 GB data

Du hører til i kategorien “Storforbruger”, hvis du kan udnytte de 15 timers tale og 15 GB data, som Oisters mobilabonnement koster. 15 timers tale giver sig selv – du kan tale i 15 timer om måneden med dette abonnement. Hvor mange timer taler du så normalt om måneden? Det kan du tjekke selv ved at logge ind hos dit nuværende teleselskab og så se på dit forbrug de sidste 3-6 måneder for at få et retvisende billede.

Når det gælder de 15 GB data, så kan du streame cirka 255 timers musik om måneden – Oister oplyser, at et gennemsnitlig streaming forbrug af musik ligger på 80 timer om måneden.

Du kan også streame videoer fra Netflix, HBO, Viaplay, CMore og hvad de ellers hedder de mange streaming-tjenester, vi har i dag, i cirka 13,5 timer om måneden. Der er altså rig mulighed for at streame løs af video på farten og derhjemme.

Se også: Priser på de bedste mobilabonnementer

Det næste i sagen

Historien er stadig aktuel. Steen Jørgensen holdt fast i sin interesse i tematikken. 19/9/2017 havde vi dette at sige med sagen Bedste pris på Sony Xperia XZ1 Compact – med 2.340 kroner i rabatKlik her for artiklen.. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.