Telmore Play – stadig Danmarks bedste mobilabonnement til familier?

Telmore Play har ændret indhold og pris siden lanceringen i 2014 - er det stadig Danmarks bedste mobilabonnement for familier?

Telmore Play – stadig Danmarks bedste mobilabonnement til familier?

Telmore Play kommer i dag i flere forskellige udgaver til forskellige priser og spørgsmålet er, om denne særlige underholdningspakke stadig er Danmarks bedste mobilabonnement til familier og hvilken udgave skal man vælge? Guide til Telmore Play.

Den Telmore Play blev lanceret i 2014, var der tale om en decideret verdensnyhed. Intet andet teleselskab i verden tilbød noget lignende på det tidspunkt. Pakken indeholdt op til 13 forskellige tjenester og man kunne spare op mod 900 kroner om måneden og vi kunne kåre Telmore Play til at være Danmarks klart bedste abonnement til familier.

Siden er Telmore Play blev justeret lidt til på indhold af tjenester, tale+data samt pris, så spørgsmålet er, om Telmore Play stadig er Danmarks bedste mobilabonnement til familier.

Se også: De bedste mobilabonnementer til familier

 

Telmore Play med musik

Den billigste version af Telmore Play kommer med Telmore Musik + 15 timers tale og 30 GB data – prisen er 169 kroner om måneden.

Så er du typen, der streamer musik på din mobil, tablet eller computer og ikke gå så meget op i alle de avancerede muligheder som for eksempel Spotify tilbyder, så gå efter Telmore Play med Musik. Telmore Musik indeholder millioner af sange, stort set på niveau med de andre store tjenester.

En streamingtjeneste koster normalt 99 kroner, hvis man vil bruge den på mobilen. Det betyder altså, at du egentlig kun betaler 70 kroner for 15 timers tale og 30 GB data – det er cirka 30 kroner billigere end de billigste alternativer på markedet.

Se også: De bedste mobiltelefoner

 

Telmore Play med HBO og TV2/Play

Vi bevæger os lidt op i pris med denne pakke, der inkluderer HBO Nordic og TV2/Play On Demand + 15 timers tale og 30 GB data – prisen er 199 kroner om måneden.

Her skal du benytte begge tjenester i forvejen eller have planer om at bruge dem, hvis det skal kunne betale sig at abonnere på denne pakke. HBO koster 89 kroner om måneden og TV2/Play On Demand koster 69 kroner om måneden.

Bruger du for eksempel kun HBO, betaler du reelt 110 kroner for de 15 timers tale og 30 GB data og så kan det faktisk ikke betale sig. Bruger du dog også TV2/Play On Demand med serier, film og udsendelser, kan det dog sagtens betale sig at gå efter denne version af Telmore Play.

Dog vurderer jeg denne pakke som den mindst interessante af de fire versioner, der findes af Telmore Play.

Se også: Mobilabonnementer med underholdning

 

Telmore Play med Flipp, BookMate og Telmore Musik

Telmore Play kommer også i en udgave med Flipp (magasiner fra Egmont), BookMate (tjeneste til streaming af bøger) og Telmore Musik.

BookMate kan bruges på fem enheder, så hele familien kan benytte sig af tjenesten og prisen er normalt 129 kroner. Flipp-appen indeholder digitale udgaver af Egmonts magasiner, blandt andet med Euroman, Eurowoman, Rum, Anders And og Gastro – Flipp indeholder over 40 magasiner. Prisen for Flipp er normalt 99 kroner om måneden.

Telmore Musik er musikstreaming-tjeneste med millioner af sange og sådan en tjeneste koster normalt 99 kroner.

Det bliver altså virkelig sjovt nu, hvis man kigger på tjenester, tale + data samt pris. Denne pakke koster samlet 199 kroner om måneden. De fleste hører musik og og mange kan også få glæde af de mange forskellige magasiner, der er i Flipp – der er noget for hele familien, så Flipp kan let blive en favorit-app hos mange familier.

Om man gider at læse bøger på sin mobil eller tablet, er et åbent spørgsmål, men gør man det og læser man ofte, så er BookMate bestemt værd at benytte.

Bruger du alle tre tjenester, har de normalt en samlet værdi på 327 kroner. Samtidig vil du også normalt skulle bruge omkring 100 kroner på at få 15 timers tale og 30 GB data om måneden. Denne mobilpakke hos Telmore koster 199 kroner om måneden, så du kan altså spare 228 kroner om måneden, hvis du benytter dig af alle tre tjenester.

Telmore Play Premium står som Danmarks stærkeste mobilabonnement til familier

 

Telmore Play Premium

Så kommer vi til den helt store pakke til 259 kroner om måneden, der indholder følgende tjenester:

  • HBO – pris på 89 kroner om måneden
  • TV2/Play – pris på 69 kroner om måneden
  • Min Bio – pris på 49 kroner om måneden
  • C More – pris på 99 kroner om måneden
  • Flipp – pris på 99 kroner om måneden
  • BookMate – pris på 129 kroner om måneden
  • Telmore Musik – pris på 99 kroner om måneden 

I alt syv tjenester samt mobilpakke med 15 timers tale og 30 GB data om måneden. Min Bio er videostreaming til børn og Cmore indeholder film og tv-serier til både voksne og børn.

Benytter man sig af de tre mest brede af disse tjenester, nemlig Telmore Musik, HBO og Flipp, så er værdien af de tre tjenester + tale & data på 427 kroner. Alene på baggrund af dette, sparer du mange penge om måneden, nemlig 168 kroner. Bruger du kun de tre tjenester, bør du dog benytte dig af pakken, som vi har gennemgået i afsnittet ovenover.

Men bruger du bare en af de andre tjenester oven i, så bør du vælge Telmore Play Premium, der står som Danmarks stærkeste mobilabonnement til familier.

Se også: Sammenlign priser på Telmore Play

Det videre forløb i sagen

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen har bragt sagen videre. 6/7/2017 fik historien nye ben at gå på med et indlæg om De billigste mobilabonnementer med roaming – Du kan læse det videre forløb her. Se også de seneste nyheder om emnet her.