Disse teleselskaber tilbyder eSIM til smartwatch

Med eSIM bliver et smartwatch nærmest uundværligt. Her er overblik over teleselskaber, som tilbyder eSIM til Apple Watch og Android-smartwatches samt priser på abonnementerne.

Disse teleselskaber tilbyder eSIM til smartwatch

Et smartwatch er normalt forbundet til en mobiltelefon. Det er smart, men slet ikke så smart, som hvis det er forbundet direkte til mobilnetværket. Her i denne guide forklarer vi kort om fordelene ved eSIM i et smartwatch og giver et overblik over danske teleselskaber, som tilbyder abonnementer til smartwatch og priserne på disse.

Et smartwatch kan i dag rigtigt mange ting. Ved at være forbundet til mobiltelefonen kan det vise både beskeder og notifikationer fra forskellige apps. Uret kan i ofte også bruge til at betale med, til at måle løbeturen med den indbyggede GPS, måle din puls og følge med i din generelle sundhed. Der er mange muligheder og der kommer hele tiden flere til.

Læs også: Potentialet ved eSIM – hvilke fordele og ulemper er der for dig

eSIM i smartwatches giver god mening

Allerede nu er der dog en fantastisk mulighed i nogle få smartwatches på markedet. De kan nemlig udstyres med et eSIM, hvilket betyder at man kan bare kan have uret på håndleddet og lade mobiltelefonen blive hjemme. På smarturet kan man klare de mest basale opgaver, såsom opkald, se beskeder og besvare beskeder. eSIM gør det nemlig muligt, at forbinde flere enheder på samme mobilabonnement. Det betyder samtidig, at er man ude med familien og mobilen er hjemme, så forstyrres man ikke af Facebook, Instagram og andre tidsrøvere.

Til et smartwatch med eSIM tilkøber man et abonnement, hvor man betaler et mindre beløb om måneden. Det kigger vi på herunder, men først et overblik over smartwatch-modeller med eSIM.

Læs også: Sådan får du eSIM til dit smartwatch

Disse smartwatches har eSIM

  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 5
  • Huawei Watch 2
  • Samsung Galaxy Watch
  • Samsung Galaxy Watch Active 2
  • Samsung Gear S2 Classic 3G
  • Samsung Gear S3 Classic LTE
  • Samsung Gear S3 Frontier LTE

Inden man køber et af disse ure, for at kunne udnytte dets eSIM-funktionalitet, så skal man dog lige tjekke om teleselskabt understøtter det. Teleselskaberne skal nemlig tilpasse eSIM til hver enkelt smartwatch-model. I Danmark er det i de fleste tilfælde Apple Watch som understøttes, og i enkelte tilfælde også Samsungs.

eSIM-abonnementer til smartwatches

Disse danske teleselskaber tilbyder eSIM-abonnementer til Apple Watch og andre smartwatch:

Teleselskabet 3
Tilbyder eSIM til Apple Watch og Samsung Galaxy Watch
Månedlig pris: 29,-

Se aktuelle tilbud hos 3

Telenor
Tilbyder eSIM til Apple Watch
Månedlig pris: 40,-

Se aktuelle tilbud hos Telenor

Telia
Tilbyder eSIM til Apple Watch
Månedlig pris: 29,-

Ingen aftale om trafik

Telmore
Tilbyder eSIM til Apple Watch
Månedlig pris: 29,-

Se aktuelle tilbud hos Telmore

YouSee
Tilbyder eSIM til Apple Watch
Månedlig pris: 30,-

Se aktuelle tilbud hos YouSee

Flere smartwatches får eSIM

Senest har Telmore rullet eSIM ud til Apple Watch, og har tidligere meddelt, at de arbejder på at understøtte Android-modeller. Lige nu er det kun Teleselskabet 3, som understøtter andre end Apple Watch, nemlig Samsungs Galaxy Watch-ure. De fleste teleselskaber har dog lovet, at de arbejder på sagen og flere Android-smartwatch løbende vil blive understøttet.

Læs også: Spar penge: Gode tilbud på gode smartwatch

Mere om emnet

Vi følger op med den seneste udvikling om emnet. Steen Jørgensen fulgte op på historien. 2/6/2020 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med sagen; Spar penge: Gode tilbud på gode smartwatch – Forstættelsen i sagen kan læses her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..