Spar penge: Gode tilbud på gode smartwatch

Er smartwatch praktisk eller irriterende? Vi diskuterer for og imod brugen af smartwatch og lister tre rigtig gode tilbud lige nu.

Smartwatch kan være en skøn forlængelse af mobilen – mens andre synes de er trælse. Vi diskuterer for og imod brugen af smartwatch. Vi lister også tre usædvanlig gode smartwatch-køb lige nu.

Huawei Watch GT2

Huaweis Watch GT 2 er et pænt smartwatch med en fantastisk batteritid og fokus på træning, sundhed og fitness.

Pris på Huawei Watch GT 2: Huawei Watch GT 2 blev lanceret med en vejledende pris på 1.999 kroner, men kan købes lige nu til pris fra 1.200 kroner på tilbud.

Samsung Galaxy Watch Active2

Samsungs Galaxy Watch Active2 er et et rigtig godt smartwatch med lækker AMOLED-skærm. Den har også fokus på træning, sundhed og fitness.

Pris på Samsung Galaxy Watch Active2: Watch Active2 fik en vejledende pris på 3.599 kroner op til 3.799 kroner, men kan nu købes fra 1.700 kroner. Der er meget at spare på det tilbud.

Apple Watch Series 3

Apples lidt ældre smartwatch, der stadig er super godt. Her er der igen fokus på sundhed og træning, hvor uret hjælper med blandt andet vejrtrækning, skridt og måler dine træningspas med den indbyggede GPS.

Pris på Apple Watch Series 3: Apple Watch Series 3 kom med en vejledende pris på op til 3.099 kroner, men kan nu købes for 1.650 kroner. Det er et god tilbud, hvis man skal have Apple Watch.

Se også: Guides til smartwatch

Privacy og lynopladning

Alle apps samler data om din mobil og har tilladelse til mange ting på mobilen. Med appen Exodus Privacy får du let overblik til, hvor stort omfanget er på din mobil. Se med, hvis du tør!

Lynopladning er en dejlig ting. Lad op i 10 minutter og du har batteri på mobilen til resten af dagen. Men skader lynopladning batteriet? En mobilproducent indrømmer, at det gør, mens eksperter forklarer, at det ikke nødvendigvis gør.

Vi taler om fordele og ulemper ved lynopladning.

Se også: Telefoner med bedste batteritid

Kortnyt & Seerspørgsmål

I Kortnyt kan vi afsløre, hvad over 7.000 danskere af stemt i forhold til, om de tør at købe Huawei-telefoner eller ej. OnePlus vil tilbage til det, det hele startede med hos selskabet – billige telefoner, der var rigtig gode.

Endelig vækker ny USB-nøgle opsigt. Den loves nemlig at beskytte mod 5G-stråling.

En seer spørger til, om det er muligt at tracke en iPhone på en Android mobil. Se vores svar på det spørgsmål samt to andre spørgsmål fra seerne.

Se også: Web-tv – test, guides, sparetips og præmier

Historien slutter ikke her

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. Robin Dixen Eggert har holdt fast i temaet. d. 17/3/2020 fulgte vi artiklen op med artiklen om Sådan får du eSIM til dit smartwatchKlik her og læs videre.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..