De bedste over-ear-høretelefoner med aktiv støjreduktion (ANC)

Hvilke trådløse over-ear-høretelefoner med aktiv støjreduktion er de bedste? Vi finder de fem headsets du bør købe med bedst ANC, lyd og komfort.

De bedste over-ear-høretelefoner med aktiv støjreduktion (ANC)

Er du til ekstra god lyd, blød og lækker komfort og muligheden for at arbejde i stilhed med effektiv aktiv støjreduktion? S skal du vælge et sæt over-ear hovedtelefoner – og ikke de billige af slagsen. Her guider vi til de bedste trådløse over-ear høretelefoner med aktiv støjreduktion (ANC).

Leder du efter de bedste in-ear høretelefoner med ANC, finder du dem her. Men er in-ear ikke din kop te, er du garanteret på jagt efter et sæt over-ear i stedet. Der er dog ekstremt stor forskel på kvaliteten, når man kigger efter denne type af hovedtelefoner. Vil du gerne have en god oplevelse, med en virkelig god lyd, en effektiv ANC, lang batteritid og en komfort, der gør dem behagelige til brug i flere timer ad gangen? Så skal du kigge efter nogle helt bestemt modeller af disse høretelefoner. Nedenfor har vi fundet de fem bedste trådløse over-ear høretelefoner med ANC samt de laveste priser på dem.

Se også: Billige priser på gadgets

Laveste priser på bedste over-ear-høretelefoner

Sony WH-1000XM4

Nok de mest anbefalede trådløse over-ear hovedtelefoner man kan finde i dag er Sonys fremragende WH-1000XM4. Dem går man ikke galt i byen med. Fantastisk dynamisk lyd, ekstremt god ANC og så er de også meget behagelige at have på. Læs test af Sony WH-1000XM4.

Se aktuelle laveste pris på Sony WH-1000XM4

Bose QuietComfort 45

Efterfølgeren til de velkendte QuietComfort 35 er blevet forbedret med mere effektiv ANC og bedre lyd.

Se aktuelle laveste pris på Bose QuietComfort 45

B&O BeoPlay HX

Skal det være lækkert design og høj byggekvalitet kombineret med god lyd og støjreduktion? Så er det B&O BeoPlay HX. Læs test af BeoPlay HX.

Se aktuelle laveste pris på B&O BeoPlay HX

Apple AirPods Max

AirPods Max er måske ikke de kønneste høretelefoner på markedet, men kvaliteten fejler ikke noget. Her får man høj komfort, god lydkvalitet, effektiv ANC samt en virkelig imponerende ambient/transparent lyd, hvor man kan høre omgivelserne. Læs test af AirPods Max.

Se aktuelle laveste pris på Apple AirPods Max

Sony WH-1000XM3

Er ovenstående en anelse for dyre, er Sonys forgænger til XM4, WH-1000XM3, stadig et fantastisk sæt over-ear høretelefoner. Og med en lavere pris er de nu et virkelig godt køb.

Se aktuelle billigste pris på Sony WH-1000XM3

Hvilke trådløse over-ear er bedst til dig?

Herover finder du vores bud på de fem bedste trådløse over-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion. Hvilke skal du vælge? Det er meget forskellige hvilke du vil mene er bedst, for vi er alle forskellige. Derfor anbefaler vi, at du prøver disse høretelefoner, inden du betaler de mange penge de koster.

Læs også: Test af gadgets