De bedste in-ear-høretelefoner med aktiv støjreduktion (ANC)

Er du på udkig efter nye trådløse in ear-høretelefoner med aktiv støjreduktion? Se priser på de bedste in ears fra blandt andet Apple, Jabra og Sony.

De bedste in-ear-høretelefoner med aktiv støjreduktion (ANC)

Trådløse in ear-høretelefoner hitter som aldrig før – og med god grund. Det har aldrig været lettere at høre musik på farten, og det er samtidig slut med irriterende ledninger, der hænger og dingler, er i vejen og vikler sig sammen.

Batteritiden i trådløse in ears er samtidig også blevet bedre med årene, så nu kan der gå ret lang tid mellem opladningerne. Og når de endelig skal oplades, går det efterhånden ganske hurtigt.

Mange etuier kan endda oplades trådløst via ens smartphone, så hvis du endnu ikke har taget skridtet mod trådløse in ear-hovedtelefoner, er der al mulig grund til at gøre det nu.

Priser på de bedste in ear-høretelefoner med ANC

Det er særligt en håndfuld in ear-øretelefoner med aktiv støjreduktion (eller ANC), der blandt anmeldere verden over vurderes at være blandt de bedste til prisen. Se dem alle samt de danske priser nedenfor.

Apple AirPods Pro

Apples populære AirPods Pro fra oktober 2019 er naturligvis blandt de bedste, du kan vælge. Da de kom til salg, startede prisen på 2.199 kroner. Siden da er de faldet 700 kroner i pris og kan dermed købes for 1.499 kroner.

Se billigste pris på Apple AirPods Pro her

Sony WF-1000XM4

Et andet sæt anmelderroste in-ear-høretelefoner er Sony WF-1000XM4, som blev lanceret i juni 2021. Den vejledende pris hed 2.000 kroner, og i dag er de faldet cirka 350 kroner til 1.649 kroner. Læs vores test af Sony WF-1000XM4 her.

Se billigste pris på Sony WF-1000XM4

Jabra Elite 7 Pro

Jabra Elite 7 Pro, som kom på markedet i september 2021, er også anmelderroste og er et godt alternativ til AirPods Pro. Startprisen hedder 1.599 kroner, og den pris er i dag næsten uændret: 1.590 kroner. Læs vores test af Jabra Elite 7 Pro her.

Se billigste pris på Jabra Elite 7 Pro

Samsung Galaxy Buds Pro

Samsung Galaxy Buds Pro blev lanceret tilbage i januar 2021, hvor de fik en vejledende pris på 1.699 kroner. Til trods for, at de ikke er så gamle igen, er de faldet rigtigt meget pris – nærmere bestemt 865 kroner. Du kan derfor gøre et rigtigt godt køb, da de lige nu kun koster 834 kroner. Læs vores test af Samsung Galaxy Buds Pro her.

Se billigste pris på Samsung Galaxy Buds Pro

OnePlus Buds Pro

Det sidste sæt in ear-høretelefoner er OnePlus Buds Pro fra juli 2021. Prisen startede på kun 1.199 kroner, så det er måske heller ikke så overraskende, at de er blandt feltets billigere in ears. De er siden faldet 317 kroner og kan i dag fås for 822 kroner. Læs vores test af OnePlus Buds Pro her.

Se billigste pris på OnePlus Buds Pro

Hvilke in ear-høretelefoner skal du købe?

Apple AirPods Pro er det oplagte valg, hvis du har en iPhone eller en anden Apple-enhed, da de taler bedst sammen og er tæt integreret med hinanden. Samme gode oplevelse vil man ikke få, hvis AirPods Pro parres med en Android-smartphone. AirPods Pro giver samtidig en god støjreduktion.

Er du til god lyd og god opkaldskvalitet, er Sony WF-1000XM4 et godt bud. Hvis du vil have nogle simple, men gode earbuds, der er vandtætte, kan Galaxy Buds Pro anbefales. Med Jabra Elite 7 Pro får du nogle små og behagelige earbuds med fin lydkvalitet, men dog ikke med den bedste aktive støjreduktion. Med OnePlus Buds Pro får du nogle lette og behagelige earbuds med rigtig god lyd og god støjreduktion, men du må dog undvære Bluetooth-multipoint.

Læs også: Test af gadgets