Børnesikring: Når det skal være trygt for dit barn at bruge mobilen

Børnesikring via teleselskaberne og iPhone eller Android giver en stærk kombination til at give børnene tryg adgang til internettets digitale tjenester.

Børnesikring: Når det skal være trygt for dit barn at bruge mobilen

Mobilabonnementer til børn handler om andet end blot tale, sms, mms og data – sikkerhed og beskyttelse bør også være noget, forældre tager med i overvejelserne, inden de giver deres børn en mobiltelefon og et mobilabonnement. Det er vigtigt, at der er kontrol over den indhold, børnene kan få adgang til. Mobilabonnement med børnesikring.

Børn får ikke bare mobil tidligere og tidligere – de får også adgang til mere og mere indhold i en tidligere alder. Ofte kan det være indhold, som børnene ganske enkelt ikke er modne nok til at håndtere og forstå. Derfor vil det i mange tilfælde være nødvendigt med muligheden for at kontrollere de services, tjenester og indhold, som børnene kan få adgang til. En form for børnesikring.

Børnesikring – giv børn tryg færden på internettet

Praktisk talt alle teleselskaber tilbyder mulighed for spærring af udlandstelefoni og indholdstakseret SMS’er og man har som forælder også muligheden for forbrugskontrol i alle abonnementer. Både iPhone og Android tilbyder mange flere muligheder, når det kommer til børnesikring. Dem kan du læse mere om nederst i guiden.

For at aktivere mulighed som forbrugskontrol og spærring af indholdstakserede sms’er samt køb af spil, apps, tjenester og så videre via dit teleselskab, skal du blot logge ind hos dit teleselskab som forælder og så markere de ting, der skal være børnesikring på.

Se også: Mobilabonnement med underholdning til børn

Mange muligheder for forældrekontrol på iOS og Android

Både iPhone og Android-telefoner giver yderligere mulighed for at begrænse brugen af barnets telefon. Der er mulighed for at styre, hvor meget børnene bruger telefonen, og hvad de bruger den til. Hvis barnet har en iPhone, kræver det, at en af forældrene også har en iPhone for at kunne styre forbruget.

Hvis barnet har en Android telefon, kan forbruget kontrolleres fra en anden Android enhed eller en iPhone. Dette gøres gennem appen Family Link. Løsningerne til udvidet børnesikring på både iPhone og Android er ret simpelt at komme i gang med. Der er mange muligheder, men når man først får det installeret, er det let at sætte op. Samtidig er det også en god måde at starte en konstruktiv dialog med børnene om, hvad de skal tænke over, når de bruger deres mobil.

iPhone og Android tilbyder muligheden for at styreforbrug, lokalisere barnets telefon, blokere for køb af apps og spil og ikke mindst begrænse barnets skærmtid. Der er kommet rigtig meget fokus på børnesikring og både iPhone og Android tilbyder mange gode muligheder.

Se også: De bedste telefoner til børn

Mobilabonnementer til børn

Sammen med de muligheder, som teleselskaberne stiller til rådighed, har du alle muligheder for at give dit barn tryg adgang til internettet og de mange digitale tjenester, der findes.

Her på telepristjek.dk kan du sammenligne mobilabonnementer til børn.

Se også: Find priser på mobilabonnementer

Mere til nyheden

Historien slutter ikke her. Steen Jørgensen kunne ikke slippe historien. 15/4/2021 blev sagen bragt videre med en artikel med temaet Abonnement med ekstra simkort – Du finder den her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..