Mobilabonnement med underholdning til børn

Digitale underholdningstjenester med indhold til børn inkluderes i mobilabonnementer hos enkelte teleselskaber og kan spare dig for penge. Se guide.

Mobilabonnement med underholdning til børn

Personligt forsøger vi hjemme hos os at holde børnenes digitale underholdningsforbrug på et minimum. Ind i mellem er det dog rart at kunne få lidt ro og her kan en streamingtjeneste til musik, podcast med fortællinger, bøger og lydbøger, film eller serier til børn være praktisk. Meget af den underholdning kan man få inkluderet i et mobilabonnement og samtidig spare penge. Mobilabonnementer med underholdning til børn.

Hvis du er forælder til børn, der skal have lov til at blive underholdt digitalt, så kan du finde nogle muligheder med det rette mobilabonnement. Det er nemlig muligt at få fingre i mobilabonnementer med digitale underholdningstjenester inkluderet. Herunder lister vi nogle af de bedste løsninger på markedet lige nu.

Se også: Billige mobilabonnementer til børn

Mobilabonnementer med underholdning til børn

Telmore Play

Telmore har netop udvidet deres Play-univers med Netflix og dermed har de underholdning til børn i alle aldre. Udover Netflix inkluderer Play også Viaplay, TV 2 Play On Demand, BookMate, Telmore Musik og HBO Nordic.

Netflix, Viaplay og HBO har alle underholdning i form af tv-serier og film til børn. Telmore Musik er streamingtjeneste med musik. BookMate har både bøger og lydbøger til børn og endelig er der TV 2 Play. TV2 Play har ikke decideret underholdning til børn – det er mest til større børn i teenagealderen.

Alle disse tjenester koster til sammen omkring 580 kroner.

Abonnementet indeholder udover de digitale underholdningstjenester dette:

 • Fri tale
 • Fri sms/mms
 • Fri data

Pris: 399,-

Læs mere om mobilabonnementer med underholdning til børn hos Telmore her.

DukaTale

DukaTale tilbyder et mobilabonnement målrettet børn med faktisk pæn mængde data og tale til en lav pris. Abonnementet giver også to måneders gratis brug af Fairytell. Normalt koster Fairytell 59 kroner om måneden.

Fairytell er en app til et bog bogunivers fyldt med lyt&læs bøger henvendt til børn under 10 år. Her er klassikere som Gummi-Tarzan, Karius og Baktus, Snøvsen og Prop og Berta til nyeste børnehits som Peter Pedal, Mimbo Jimbo, Vitello, Sallys far, Brandmand Sam, Thomas Tog og Lasse-Leif.

Abonnementet indeholder udover to måneders gratis Fairytell:

 • 5 timers tale
 • Fri sms/mms
 • 5 GB tale

Pris: 59,-

Læs mere om mobilabonnementet med underholdning til børn hos dukaTale her.

CBB

CBB tilbyder musiktjenesten Tidal. Er det nok til at anbefale det som et abonnement med underholdning til børn? Det kan diskuteres, men musik er i hvert fald noget for både store og små børn. Normalt koster Tidal 99 kroner om måneden.

Abonnementet indeholder udover Tidal dette:

 • Fri tale
 • Fri sms/mms
 • 50 GB data

Pris: 159,-

Læs mere om mobilabonnementer med underholdning til børn hos CBB Mobil her.

YouSee

YouSee inkluderer musik i alle sine mobilabonnementer med streamingtjenesten YouSee Musik. En musiktjeneste som YouSee Musik koster normalt 99 kroner om måneden.

Abonnementet indeholder udover YouSee Musik:

 • Fri tale
 • Fri sms/mms
 • 10 GB data

Pris: 169,-

Læs mere om mobilabonnementer med underholdning til børn hos YouSee her.

Telia

Telia inkluderer ikke streamingtjenester i sine abonnementer – de skal tilkøbes. Udbuddet af underholdning målrettet børn er ikke overvældende, men der er dog lidt at vælge mellem.

Man kan tilkøbe Spotify, HBO Nordic og Flipp for 79 kroner stykket om måneden. Spotify kender de fleste – her er det musik, der gælder. Også podcast tilbyder Spotify og her kan man finde noget til børn. HBO Nordic tilbyder også underholdning til børn. Endelig er der Flipp, der er magasin app fra Egmont. Her finder man blandt andet tegneserier som Anders And.

Abonnementet indeholder:

 • Fri tale
 • Fri sms/mms
 • 15 data

Pris: 149,- + tjenesternes individuelle priser

Ingen aftale om trafik

Teleselskabet 3

Teleselskabet 3 tilbyder ikke abonnementer med inkluderede tjenester, men har dog et nogle tjenester, man kan tilkøbe med 20 kroners rabat. Flere af dem kan benyttes af børn. Deezer til musik og podcast og Saxo Premium med bøger og lydbøger.

Abonnementet indeholder:

 • Fri tale
 • Fri sms/mms
 • 10 GB data

Pris: Fra 140,- + tjenesternes individuelle priser

Læs mere om mobilabonnementer med underholdning til børn hos 3 her.

Se også: Mobilabonnementer til børn

Mobilabonnementer med tjenester til børn, maj 2020

Guiden med oversigt til mobilabonnementer med tjenester til børn inkluderet er fra maj 2020. I guiden finder du mobilabonnementer fra teleselskaberne Telmore, 3, YouSee, DukaTale, CBB Mobil og Telia.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Seneste nyt i sagen

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. 18/5/2020 fik historien nye ben at gå på med sagen om Bedste mobilabonnement (maj 2020): Mest tale og data – Den næste artikel om emnet finder du her. Seneste nyheder om Mobilabonnement finder du her..