Abonnement med ekstra simkort

Har du et abonnement med mulighed for tilkøb af ekstra simkort, kan du få ekstremt billigt internet til husstanden - særligt når 5G ruller ud.

Abonnement med ekstra simkort

Mobilabonnementer får mere og mere data og priserne stiger faktisk ikke synderligt, selvom der smides 5-10 GB ekstra data eller mere ind i et abonnement. Derfor vil det giv mening for mange at købe et ekstra simkort til sit mobilabonnement og bruge dette ekstra simkort som internet i hjemmet, sommerhuset, campingvognen eller andre steder. Abonnement med ekstra simkort.

Ekstra simkort er smart og billigt

I takt med at 5G for alvor ruller ud her i 2021 i Danmark så giver det virkelig mening at købe et lidt dyrere mobilabonnement med meget data, som man kan købe et ekstra simkort til. Dette ekstra simkort kan man sætte i en router med 5G – eller 4G hvis man har et abonnement med kun 4G og så har man utrolig billig bredbånd i hjemmet. Man bruger nemlig den data, der er inkluderet i ens mobilabonnement.

Har man hardcore gamere i huset, kan 4G-bredbånd som husets primære opkobling måske ikke være godt nok. Særligt fordi svartiden – den såkaldte latenstid – er for langsom. Den bliver næsten elimineret og kommer i hvert fald på niveau med kablet bredbånd, hvis man har mobilt bredbånd med 5G. Af personligt erfaring ved jeg, at 4G rækker fint som hjemmets internetforbindelse, også selvom der streames video fra to-tre enheder på samme tid.

Det er desværre ikke alle teleselskaber, der tilbyder abonnement med ekstra simkort. Har de teleselskab ikke det, er det noget, du bør presse på for at de får, for det er en smart måde at få rigtig billig internet til husstanden på.

Abonnement med ekstra simkort

#1 Telmore
20 timers tale + 60 data
Netværk: TDC
Pris 149 kroner om måneden. Pris for ekstra simkort: 29 kroner / md

Se aktuelle tilbud hos Telmore

#2 Velkommen
Fri tale + 50 data
Netværk: TDC
Pris 149 kroner om måneden.
Pris for ekstra simkort: 29 kroner / md

Se aktuelle tilbud hos Velkommen

#3 Eesy
Fri tale + fri data
Netværk: TDC
Pris 179 kroner om måneden. Pris for ekstra simkort: 20 kroner / md

Se aktuelle tilbud hos Eesy

#4 YouSee
Fri tale + 60 GB data
Netværk: TDC
Pris 249 kroner om måneden. Pris for ekstra simkort: 30 kroner / md

Se aktuelle tilbud hos YouSee

#5 Teleselskabet 3
Fri tale + 100 data
Netværk: Teleselskabet 3
Pris 270 kroner om måneden. Pris for ekstra simkort: 60 kroner / md

Se aktuelle tilbud hos 3

#6 Call me
Fri tale + 50 data
Netværk: Telia / Telenor
Pris 119 kroner om måneden.
Pris for ekstra simkort: 49 kroner / md

Se aktuelle tilbud hos Call me

#7 Telia
Fri tale + fri data
Netværk: Telia / Telenor
Pris 249 kroner om måneden. Pris for ekstra simkort: 119 kroner / md

Se aktuelle tilbud hos Telia

Greentel tilbyder køb af ekstra simkort til 29 kroner om måneden, men det er nærmere et tilkøb. Man får nemlig 5 GB ekstra data knyttet til det ekstra simkort – man kan ikke bruge løs af den data, der er inkluderet i ens mobilabonnement.

CBB Mobil, Oister, Telenor og OK Mobil tilbyder ikke tilkøb af ekstra simkort til datadeling i dag. Som sagt kan du som kunde presse på for, at de tilbyder muligheden, hvis dit teleselskab ikke tilbyder tilkøb af ekstra simkort.

Se også: Bedste mobilabonnement med meget data

Abonnement med ekstra simkort, april 2021

Guiden til abonnementer ekstra simkort til datadeling er fra april 2021. Teleselskaber, der tilbyder abonnement med ekstra simkort er 3, Telmore, Eesy, Callme, Velkommen, Telia og YouSee.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Det videre forløb i sagen

Artiklen krævede en opfølgning. Steen Jørgensen gik et skridt videre. Allerede d. 13/4/2021 fulgte vi op med en artikel omkring temaet De laveste priser på mobiltelefoni på Telias netværk – se tilbud – Læs fortsættelsen her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.