Billigste priser på hurtigt 1.000 Mbit fibernet

Hvilke udbydere er billigst med hurtigt fiber bredbånd? Vi har fundet de fem billigste abonnementer med hurtig 1.000 Mbit fibernet.

Billigste priser på hurtigt 1.000 Mbit fibernet

Flere og flere danskere får mulighed for at vælge fiberbredbånd, i stedet for bredbånd via kabel-tv og bredbånd via mobilt bredbånd. Som de fleste nok har opdaget, er abonnementer på fibernet ofte dyrere end alternativer, men byder på andre fordele. I denne guide har vi gravet os frem til de billigste abonnementer på den mest populære hastighed på fibernet,  nemlig 1.000 Mbit.

Efterhånden som fibernet bliver mere tilgængeligt for danskerne, bliver det også en mere populær bredbåndsløsning. Fibernet har nemlig nogle fordele, som for mange familier gør det til det bedste valg. Fibernet er hurtigst, det mest stabile og har en meget lav forsinkelse. Du kan læse meget mere om fordele og ulemper ved fiberbredbånd her.

En af ulemperne ved fiber er prisen. Det kan være dyrt at få etableret og abonnementerne er ofte også dyrere. Men der er penge at spare, hvis man kigger sig godt omkring på markedet. Alt efter hvilke udbydere der er tilgængelige hos den enkelte husstand, er der stor forskel i de månedlige priser. Herunder har vi fundet de fem billigste abonnementer til hurtigt 1.000 Mbit fibernet.

Se også: Find billigste priser på mobilt bredbånd

Billigste abonnementer med 1.000 Mbit fibernet

#1 JETNET

Abonnement: 1.000 Mbit via fibernet
Pris per måned fra: 229 kroner

#2 Kazoom

Abonnement: 1.000 Mbit via fibernet
Pris per måned fra: 249 kroner

#3 Fastspeed

Abonnement: 1.000 Mbit via fibernet
Pris per måned fra: 299 kroner
Se aktuelle tilbud hos Fastspeed

#4 Hiper

Abonnement: 1.000 Mbit via fibernet
Pris per måned fra: 299 kroner

#5 Telenor MaxSpeed

Abonnement: 1.000 Mbit via fibernet
Pris per måned fra: 349 kroner
Se aktuelle tilbud hos Telenor

Se også: Find billigste priser på bredbånd

Prisen på fibernet varierer

Herover finder du de billigste priser på hurtigt fibernet. Man skal dog være opmærksom, at prisen på fibernet kan varierer ganske meget, hvorfor du måske ikke kan opnå ovenstående billige pris. Det skyldes, at udbyderne af fiberbredbånd benytter forskellige net til forbindelse, fx Onefiber, EWII, Norlys, Fibia, Energi Fyn, TDC NET eller en anden udbyder af fibernet.

Se også: Guides til bredbånd