Billigste bredbånd via kabel-tv

Hvor finder man det billigste bredbånd via kabel-tv? Vi har tjekket priserne hos udbyderne og har fundet dem, der har den laveste pris.

Billigste bredbånd via kabel-tv

Vi har tidligere dykket ned i fordele og ulemper ved internet gennem kabel-tv, og nu er det blevet tid til også at kigge nærmere på priserne. Se her hvilke udbydere, der har de billigste priser på bredbånd gennem kabel-tv.

Der er mange fordele ved at vælge at få internet gennem kabel-tv, blandt andet fordi det er tilgængeligt for mange danske husstande, det er hurtigt og prisen er billig. Man kan få billigere internet med mobilt bredbånd, men man får (endnu) ikke samme høje hastighed og lave forsinkelse. Når det kommer til bredbånd via kabel-tv får man ofte meget for pengene – altså en hurtig hastighed til en billig pris. Og vælger man en langsomme hastighed end den populære 1.000 Mbit, så er det endnu flere penge at spare. I langt de fleste tilfælde kan husstanden nøjes med langsommere end de hurtigste internetforbindelser.

Herunder har vi fundet de billigste udbydere på hurtigt bredbånd via kabel-tv.

Se også: Find billigste pris på hurtigt bredbånd

Billigste abonnementer på bredbånd via kabel-tv

#1 Jetnet

Hastighed: 300/60 Mbit
Pris per måned: 199 kroner

#2 Kviknet

Hastighed: 300/50 Mbit
Pris per måned: 199 kroner

#3 Fastspeed

Hastighed: 1.000/100 Mbit
Pris per måned: 249 kroner
Se aktuelle pris hos Fastspeed

#4 Telenor MaxSpeed

Hastighed: 1.000/100 Mbit
Pris per måned: 249 kroner
Se aktuelle pris hos Telenor

#5 Hiper

Hastighed: 1.000/60Mbit
Pris per måned: 249 kroner

Kan du nøjes et langsommere internet?

Vil du kunne nøjes med 300 Mbit eller skal du have 1.000 Mbit? Det kommer an på den enkelte husstands behov. Er i mange i familien, der er storforbrugere af internet, hvor i skal streame samtidig, spille online multiplayer spil og arbejde, kan 300 mbit godt ende med at blive en flaskehals. Er i derimod en familie med et mere gennemsnitligt forbrug, vil 300 Mbit være mere end rigeligt. Er du i tvivl om hvilken hastighed du har brug for? Så kan du prøve det billigste bredbånd via kabel-tv med 300 Mbit, da du har 14 dages returret. Viser det sig at være for langsomt, så kan det returneres og man kan opgradere til 1.000 Mbit. En anden mulighed er fibernet, som også har fordele og ulemper.

Se også: Guides til bredbånd

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Næste vinkel om emnet er også publiceret. Daniel Søgaard Hald fortsatte fortællingen. Allerede d. 5/11/2021 gik redaktionen videre med artiklen; Bredbånd via fiber, kabel-tv eller mobilt bredbånd?Klik her for at åbne artiklen.. Få også seneste nyt i sagen her.