Billigste mobilt bredbånd med router og fri data

Simpelt mobilt bredbånd til hjemmet? Her er de billigste abonnementer til mobilt bredbånd med inkluderet router og fri data.

Billigste mobilt bredbånd med router og fri data

Der er mange fordele ved mobilt bredbånd. En af de største fordele er, at det er utroligt let at komme i gang med, hvis man skal have internet i hjemmet. Med et mobilt bredbånd med inkluderet router og fri data er det bredbånd til hele familien  – her er de billigste abonnementer.

Se også: Find billigste mobilt bredbånd

Hvorfor mobilt bredbånd?

Der er flere fordele og gode grunde til at vælge mobilt bredbånd. Har du ikke brug for 1.000 Mbit (hvilket de fleste familier ikke har) kan mobilt bredbånd være et fordelagtigt valg.

Mobilt bredbånd er, som navnet antyder, mobilt. Det betyder at det mobile bredbånd ikke kun kan bruges i hjemmet, men også tages med på ferien, i sommerhuset eller endda med til udlandet (husk dataroaming i abonnementet). Mobilt bredbånd er simpelt at komme i gang med, da det kun kræver at man sætter sim-kort i og sætter strøm til routeren. Det kan de fleste finde ud af. Mobilt kan desuden give hurtigt internet, hvor det kan være svært at finde kablet bredbånd. Du kan læse om både fordele og ulemper ved mobilt bredbånd her.

Læs også: Telenor har tilbud på bredbånd via fiber og kabel-tv

Billigste mobilt bredbånd til hjemmet med router

Skal man have mobilt bredbånd i hjemmet, findes der meget passende abonnementer, hvor der er inkluderet både en router og fri data. Det er alt hvad man skal bruge til hjemmets mobile bredbånd og er den letteste måde at komme i gang på. Herunder har vi fundet de billigste abonnementer til mobilt bredbånd, hvor der er inkluderet både router og fri data.

#1 Oister
Abonnement: 2.000 GB data over 4G med gratis router
Netværk: 3
Pris: 229 kroner per måned og 2.748 kroner om året
Se aktuelle tilbud hos Oister

#2 3
Abonnement: 1.000 GB data over 4G med gratis router
Netværk: 3
Pris: 230 kroner per måned og 2.760 kroner om året
Se aktuelle tilbud hos 3

#3 Telenor
Abonnement: 1.000 GB data over 4G med router til 1 krone
Netværk: Telenor
Pris: 249 kroner per måned og 2.989 kroner om året
Se aktuelle tilbud hos Telenor

#4 CBB
Abonnement: 1.000 GB data over 4G med router til 369 kroner
Netværk: Telenor
Pris: 229 kroner per måned og router til 369 kroner (engangsbeløb). Prisen er  3.117 kroner om året
Se aktuelle tilbud hos CBB

#5 Telmore
Abonnement: 1.000 GB data over 4G med gratis router
Netværk: TDC
Pris: 259 kroner per måned og oprettelse på 99 kroner. Prisen er  3.207 kroner om året
Se aktuelle tilbud hos Telmore

Fri data er ikke uden loft

Herover finder du de billigste abonnementer med mobilt bredbånd med router og fri data. Der er ikke den store forskel i prisen på disse fem abonnementer, men der er derimod stor forskel på dækningen. Skal man have den bedste oplevelse med mobilt bredbånd, skal dækningen være bedst mulig. Du kan se hvordan brugerne oplever dækningen hos teleselskaberne i dit postnummer her. Modsat kablet bredbånd kommer mobilt bredbånd med et dataloft, selvom der reklameres med fri data, hvilket ifølge Forbrugerombudsmanden er forkert at gøre. Fri data er som regel 1.000 GB data og i et enkelt tilfælde 2.000 GB. For langt de fleste familier er 1 TB nok, men man kan altid holde øje med forbruget i teleselskabets selvbetjening.

Se også: Tips til billigere bredbånd