Mobilabonnementer på TDCs net med laveste pris

Hvilke teleselskaber på TDCs Net har mobilabonnementer med de laveste priser? Her er de billigste mobilabonnementer på TDCs netværk.

Mobilabonnementer på TDCs net med laveste pris

Har du den bedste mobildækning på TDCs netværk? Så er du ikke den eneste. TDC Net er flere år i træk blevet valgt, som det danske mobilnetværk med den bedste dækning. Er du på jagt efter et nyt mobilabonnement, så kigger du sandsynligvis efter et på TDCs net – vi har her fundet dem med den laveste pris.

Selvom der generelt er god mobildækning i vores lille land, så er det ikke udsædvanligt at opleve mobilhuller, specielt når man kommer ud af storbyerne. Derfor er det vigtigt, at du vælger det teleselskab, hvor du oplever den bedste dækning de steder, hvor du normalt har telefonen med dig. Man kan altid tjekke den generelle mobildækning på teleselskabernes hjemmesider, men man kan også se mobilkundernes egne oplevelser med mobildækningen her. Nedenfor finder du de fem mobilabonnementer på TDCs net, der har den laveste pris.

Se også: De mest populære mobilabonnementer

Billigste mobilabonnementer på TDCs netværk

#1 Hallo.dk

Abonnement: 10 timers tale og 20 GB data
Pris per måned: 79 kroner
Se tilbuddet hos Hallo.dk

#2 eesy

Abonnement: fri tale og 40 GB data
Pris per måned: 99 kroner
Se tilbuddet hos eesy

#4 Hallo.dk

Abonnement: fri tale og 20 GB data
Pris per måned: 99
Se tilbuddet hos Hallo.dk

#2 eesy

Abonnement: fri tale og 80 GB data
Pris per måned: 119 kroner
Se tilbuddet hos eesy

#5 Hallo.dk

Abonnement: 15 timers tale og 50 GB data
Pris per måned: 129 kroner
Se tilbuddet hos Hallo.dk

Priser på mobilabonnementer på TDCs netværk

Herover finder du de fem billigste mobilabonnementer på TDCs netværk. Det er teleselskaberne eesy og Hallo.dk, der har de laveste priser. Abonnementerne har fint indhold af taletid og data, men er, sammenlignet med mobilabonnementer på andre mobilnetværk, dyre. På 3s netværk kan man fx hos Oister få 40 timers tale og 40 GB data til 89 kroner. På TT-netværket kan man finde mobilabonnementer helt ned til 48 kroner om måneden.

Se også: Guides til billige mobilabonnementer

Mere om emnet

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. Daniel Søgaard Hald fulgte op på historien. Allerede d. 6/10/2021 publicerede vi en opfølgning med nyheden Mobilabonnement med mest data til laveste prisKlik her for den påfølgende artikel.. Tjek også seneste nyt om emnet her.