Mobilabonnement med mest data til laveste pris

Bruger du mobilen meget, så bruger du garanteret også meget data. Vi har fundet mobilabonnementer til den laveste pris med mest data.

Mobilabonnement med mest data til laveste pris

Danskernes dataforbrug bliver bliver år efter år større, og der er oftere brug for en opgradering af mobilabonnementet. Selvom der er brug for endnu mere data i vores mobilabonnementer, så betyder det ikke prisen behøver blive højere, man skal bare finde de gode tilbud. Her har vi fundet de laveste priser på mobilabonnementer med mest data.

Vores smartphones bruges meget dagligt og til mange ting. Og til langt den meste brug på mobiltelefonen, så bruges der også mobildata – i stor stil. Apps, videoopkald, surf på nettet, sociale medier, spil og streaming af musik og film. Derfor er det vigtigt, at du har et mobilabonnement, der matcher dit forbrug. Du synes måske det lyder dyrt? Det behøver det absolut ikke at være. Der er nemlig masser af mobilabonnementer, som til en billig pris byder på masser af data. I nogle af dem skal man gå på kompromis med fx taletid, for at opnå en større datapakke og fastholde en billig pris. For mange mobilbrugere er det dog et fint kompromis. Kig med herunder, hvor vi har fundet fem mobilabonnementer med mest data til den laveste pris.

Se også: De mest populære mobilabonnementer

Mest mobildata til laveste pris

#1 Greentel

Abonnement: 20 GB data og 2 timers tale, 7 GB roaming
Netværk: TT-net
Pris per måned: 79 kroner
Se abonnementet hos Greentel

#2 Oister

Abonnement: 40 GB data og 40 timers tale, 7 GB roaming
Netværk: 3
Pris per måned: 89 kroner
Se abonnementet hos Oister

#3 eesy

Abonnement: 40 GB data og fri tale, 10 GB roaming
Netværk: TDC
Pris per måned: 99 kroner
Se abonnementet hos eesy

#4 CBB

Abonnement: 100 GB data og 10 timers tale, 10 GB roaming
Netværk: TT-net
Pris per måned: 119 kroner
Se abonnementet hos CBB

#5 Oister

Abonnement: 50 GB data og fri tale, 8 GB roaming
Netværk: 3
Pris per måned: 99 kroner
Se abonnementet hos Oister

Husk at tjekke mobildækningen

Herover finder du fem mobilabonnementer med mest data til laveste pris. Der er masser af data til pengene i alle disse abonnementer, men det er svært at slå CBBs med 100 GB til 119 kroner. Selvom der generelt er god mobildækning i Danmark, så kan der stadig være såkaldte mobilhuller hos de forskellige mobilnet. Derfor du, inden du bestiller et nyt mobilabonnement, tjekke mobildækningen hos det valgte teleselskab. Du kan her se hvordan mobilkunderne oplever dækningen hos teleselskaberne.

Se også: Tips og tricks til billigere mobiltelefoni