YouSee hæver priserne på mobilabonnementer med 10 kroner

YouSee hæver nu priserne på deres mobilabonnementer med 10 kroner, men samtidig får kunderne mere indhold og hurtigere netværk for pengene.

YouSee hæver priserne på mobilabonnementer med 10 kroner

Per 1. juli skal Youee-kunderne til at betale mere for deres mobilabonnement, men til gengæld får de også noget mere for pengene – prisstigningen sker for at kunne opgradere mobilnetværket for at sikre kunderne de bedste mobilforbindelser i hele landet, forklarer YouSee.

 

YouSee prisstigninger giver mere indhold i mobilabonnementet

En stor andel af de kunder, der får en prisstigning på deres mobilabonnement, bliver samtidig flyttet fra gamle til nye produkter, hvor de vil få mere indhold – det kan være YouSee Musik, Wi-Fi-opkald, mere data, mere tale eller mulighed for at få digitale fordele via YouSee More. Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee, forklarer, at YouSee vil simplificere deres produktportefølje, lukke mange af deres ældre produkter.

Der er dog også en stor gruppe kunder, som ikke vil blive berørt af ændringerne i YouSee’s mobilportefølje, og der ændres heller ikke på prisen på de mobilpakker, som man pt kan købe hos YouSee. Alle kunder, der får ændret produkt eller pris, vil få personligt besked via brev eller mail. YouSee oplyser til mobil.nu, at cirka 2/3 af deres kunder vil blive ramt af prisstigningen.

YouSee vil begynde at informere kunderne fra uge 14 og forventer at alle kunder, der vil opleve en ændring i deres mobilpakke, har fået besked i uge 21.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Prisstigning nødvendig for at kunne forbedre netværket

”Vi ser en stor stigning i dataforbrug blandt vores kunder – både her i landet og når de rejser i EU. Selvom vi helst vil undgå prisstigninger, så ønsker vi fortsat at investere i vores netværk for at sikre den bedste dækning for vores kunder, opgradere 4G-nettet og på sigt 5G samt give vores kunder gode muligheder for at streame i hele Europa,” fortæller Kasper Ørtvig og fortsætter:

“Vi er i fuld gang med at opgradere mobilnetværket yderligere mange steder i landet, så mobilhastigheden flere steder vil kunne fordobles. Samtidig har vi indgået 4G-aftaler med alle EU-lande, så vi sikrer de bedste forbindelser, når vores kunder nu som noget nyt kan streame alt deres indhold i hele EU og dermed forventes at bruge endnu mere data. Jeg håber derfor, at vores kunder kan se fordelene ved at forblive YouSee-kunde trods vores justeringer”.

YouSee oplyser, at de i løbet af 2018 vil opgradere deres netværk,  så kunder med den rette telefon kan ramme hastigheder på helt op til 600 Mbit/s på 4G+. TDC Group har siden 2015 kunnet tilbyde 4G+ i hele landet med hastigheder på op til 400 Mbit/s.

Har du brug for at kontakte YouSee kundeservice, så kan du gøre det på telefon, mail, chat eller Facebook.

Se også: Prissammenligninger på YouSee mobilabonnementer

Historien slutter ikke her

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt til sagen. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. 10/4/2018 blev fortællingen ført videre med en ny vinkling på emnet De billigste mobilabonnementer med fri tale – guide og priser – Tjek artiklen her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.