Wifi opkald hos Telenor – guide til mobiltelefoner du kan bruge

Er du kunde hos Telenor, kan du benytte dig af wifi opkald på en række mobiltelefoner fra Samsung, Apple, Sony, Huawei og Nokia. Se guide til wifi opkald hos Telenor.

Wifi opkald hos Telenor – guide til mobiltelefoner du kan bruge

Er du Telenor-kunde og oplever du dårlig mobildækning, der hvor du ofte bruger din mobiltelefon, så bør du overveje at anskaffe dig en mobil, der understøtter wifi opkald – understøtter din nuværende mobiltelefon allerede wifi opkald, så se her, om teknikken fungerer på Telenors netværk. Guide til mobiltelefoner med wifi opkald hos Telenor.

 

Wifi opkald hos Telenor

Telenor har udmærket mobildækning i Danmark og samarbejder med Telia om at levere den bedste mulige mobildækning. Det er bare ikke altid, det kan lade sig gøre at levere et totalt finmasket netværk lige der, hvor man bor, da mange faktorer kan spille ind. Heldigvis er der kommet nye teknologier til, der kan sikre en bedre oplevet mobildækning, en af dem er wifi opkald.

Wifi opkald fungerer på den måde, at man kan koble sin mobil til en wifi forbindelse og føre almindelige mobilsamtaler over denne forbindelse. Det er smart, hvis man er et sted med dårlig mobilsignal, men hvor der så er wifi-opkobling.

En anden fordel er også, at lyden faktisk er klarere og skarpere over wifi-forbindelse end over mobilnetværket. Flere og flere teleselskaber understøtter wifi-opkald og Telenor er et af dem.

Se også: Mobilabonnementer hos Telenor

 

Mobiltelefoner der kan bruges til wifi opkald hos Telenor

Herunder kan du se en oversigt over de mobiltelefoner, der kan benyttes til wifi opkald hos Telenor i dag – listen opdateres løbende. Selvom din mobiltelefon understøtter wifi opkald, så er det ikke nok – dit teleselskab skal også understøtte teknikken på den specifikke telefonmodel. Der findes mange telefoner, der er udstyret med teknik til wifi opkald, men det er faktisk kun et fåtal, der understøttes af teleselskaberne.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der kan bruges til wifi opkald på Telenors netværk.

Apple: iPhone SE, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus og iPhone X.

Samsung: Galaxy S5, S5 Neo, Xcover, J6, J5, J3, S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Samsung A3, Samsung A5, Galaxy Note 8, Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus, Samsung S9 og S9 Plus, A8, A6

Sony: Xperia XZ2, XZ2 Compact, XA1, Xperia XZ1, Compact, XZ1, XA2, XA2 Ultra.

Huawei: Mate 10 Pro, Mate 10 lite, P20, P20 Pro og P20 Lite, P10, P10 lite

Nokia: Nokia 3, 8, 8 Sirocco, 6.1, 7 Plus, 3.1, 5.1.

Har du brug for at komme i kontakt med Telenor kundeservice, så kan du gøre det telefonisk eller på Facebook.

Se også: Se mere om wifi opkald hos Telenor

 

Pris for wifi opkald hos Telenor

For at kunne bruge din mobil til wifi opkald, skal du have en stabil wifi forbindelse, et mobilabonnement med wifi opkald inkluderet (det er der i alle Telenors mobilabonnementer), en mobil der understøtter wifi opkald og den skal have nyeste udgave af den software, der er tilgængelig til telefonen.

Det koster ikke ekstra at benytte sig af wifi opkald hos Telenor – ligesom det heller ikke gøre ved andre teleselskaber. Det er dog ikke muligt at benytte sig af wifi opkald i udlandet eller ombord på et fly.

Er du kunde hos teleselskabet 3 og ønsker at benytte wifi opkald, så se mobiltelefoner der kan bruges til wifi opkald hos 3.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner med god samtalekvalitet