3 kundeservice

Tjenester og services hos teleselskabet 3

Guide: Teleselskabet 3 er ikke kendte for at tilbyde et eldorado af underholdningstjenster som for eksempel Telmore og Telia, men til gengæld tilbyder de andre gode tjenester og services. Guide til tjenester og services hos 3.

Telia og Telmore er de to teleselskaber, der inkluderer flest underholdningstjenester i deres mobilabonnementer og selvom 3 ikke kan matche de to teleselskaber på den front, så tilbyder de alligevel tjenester og services, der kan være aktuelle for mange.

Se også: Mobilabonnementer med underholdning og tjenester

 

Tjenester og services hos 3

3LikeHome
3 LikeHome med fri roaming i nu op til 57 lande verden over er naturligvis kongetjenesten hos 3. De fleste af 3s mobilabonnementer indeholder 3LikeHome og med tjenesten kan du bruge din mobil helt som i Danmark i disse 57 lande inden for rammerne af dit mobilabonnement – dog maksimalt op til 10 GB data om måneden.

Af store og vigtige lande, der er dækket, udover hele EU, kan nævnes blandt andet Thailand, Kina, Australien, USA og Mexico.

 

Deezer
Musikstreaming-tjeneste med millioner af sange og lokal redaktion, der gør opmærksom på ny musik.

Dezzer har normalt en pris på 99 kroner – prisen som 3-kunde er 79 kroner.

 

Wype
Wype er Bonniers app med alle forlagets magasiner, for eksempel Woman, Ilustreret Videnskab og Bil Magasinet. Man kan læse alle magasiner lige så ofte, som man vil.

Wype har normalt en pris på 99 kroner om måneden – prisen som 3-kunde er 79 kroner..

 

TV2 Play
TV2 Play Basispakken. Giver adgang til og mulighed for at streame tv-serier og programmer på TV2 derhjemme og på farten.

TV2 Play Basispakken har normalt en pris på 69 kroner om måneden – prisen som 3-kunde er 59 kroner..

Se også: Læs mere om tjenester og services hos 3

 

Få adgang til tjenester hos teleselskabet 3

Alle de ovennævnte tjenester hos 3 er tilgængelige for alle kunder med selskabets almindelige mobilabonnementer med fri tale.

3LikeHome er inkluderet i alle mobilabonnementer med fri tale og de andre tjenester og services skal tilkøbes som tillægspakker og det kan man gøre til alle mobilabonnementer hos 3.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos 3

 

Tjenester og services hos 3

Guiden med tjenester og services hos 3 er fra marts 2018 og giver overblik over de tjenester, 3 tilbyder og man kan se den pris, tjenesterne normalt har, så man let kan få overblik over den besparelse, man kan opnå.

Vi har også bragt guides til tjenester hos Telmore og tjenester hos Telia.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer