telmore logo

Tjenester og services hos Telmore – spar knap 500 kroner om måneden

Telmore satte konkurrenterne på plads på underholdningsdelen, da de tilbage i 2014 præsenterede Telmore Play med hele 13 tjenester og services inkluderet i Telmore Play-abonnementer. Gennem årene er der sket ændringer i udvalget af tjenester, men det er stadig markedets mest attraktive underholdningstilbud. Guide til tjenester og services hos Telmore.

Vi har tidligere se nærmere på de forskellige tjenester og services, som Telia tilbyder i deres mobilabonnementer og nu kommer turen til Telmore, der med deres Telmore Play Premium-pakke har markedets nok mest attraktive underholdningspakke kombineret med tale og data.

Vælger du den store Telmore Play-pakke kan du spare knap 500 kroner om måneden på udgifter til tjenester som HBO, Cmore, musikstreaming og Flipp samt mobilabonnement.

Se også: Mobilabonnementer med underholdning og tjenester

 

Tjenester og services i Telmore Play

Telmore Musik
Grundlæggende samme tjeneste som YouSee Musik, men med Telmores look and feel. Indeholder millioner af sange, har offline brug, mulighed for skræddersyede playlister og andet praktiske funktioner. Man kan bruge Telmore Musik på mobiltelefoner, tablets og computere.

En musikstreaming-tjeneste koster normalt 99 kroner / md, når den skal kunne bruges på mobilen eller uden reklamer – følger gratis med hos Telmore.

 

HBO Nordic
HBO Nordic er en af de helt tunge tjenester i Telmore Play med nogle af de allerbedste tv-serier. Man kan bruge HBO Nordic på mobiltelefoner, tablets, computere og udvalgte smart tv eller på alle tv via for eksempel Chromecast eller Apple TV.

HBO har normalt en pris fra 89 kroner – følger gratis med hos Telmore.

 

CMore
C more er en streaming-tjeneste til film og tv-serier og har også underholdning til børn. Man kan bruge C More på mobiltelefoner, tablets, computere og udvalgte smart tv.

C More har normalt en pris på 99 kroner om måneden – følger gratis med hos Telmore.

 

TV2 Play
TV2 Play Basispakken. Giver adgang til og mulighed for at streame tv-serier og programmer på TV2 derhjemme og på farten.

TV2 Play Basispakken har normalt en pris på 69 kroner om måneden – følger gratis med hos Telmore.

 

Min Bio
Min Bio er underholdningstjeneste for børn og kan både streames og bruges offline. Man kan bruge Min Bio på mobiltelefoner, tablets, computere og udvalgte smart tv eller på alle tv via for eksempel Chromecast eller Apple TV.

Min Bio har normalt en pris på 49 kroner om måneden – følger gratis med hos Telmore.

 

Flipp
Flipp indeholder alle magasiner fra Egmont, så man får blandt andet fri adgang til Euroman, Her & Nu, RUM, Gastro, Gravid og Anders And. Flipp kan bruges på både telefon og tablet og man kan læse alle magasiner.

Flipp koster normalt 99 kroner om måneden – følger gratis med hos Telmore.

 

BookMate
BookMate er en e-bogs-app med over 16.000 bøger på dansk og 300.000 bøger på engelsk og der er mange hundredtusindvis af bøger på andre sprog. Der er også over 6.000 danske og over 50.000 engelske lydbøger. BookMate kan bruges på mobiltelefoner, tablets og computere. Man kan læse både online og offline.

BookMate har normalt en pris på 129 kroner om måneden – følger gratis med hos Telmore.

Se også: Læs mere om tjenester og services i Telmore Play

 

 

Få adgang til tjenester i Telmore Play

Telmore Play kommer i fire forskellige størrelse og priser. Jo dyrere abonnement desto flere tjenester får man adgang til. Herunder kan du se, hvilke tjenester du får med i de forskellige Telmore Play-abonnementer.

Telmore Play med Telmore Musik + 15 timers tale, fri sms og mms samt 30 GB data (inkl 10 GB data i EU)
Pris: 169 kroner / md

Telmore Play med HBO Nordic og Telmore Musik + 15 timers tale, fri sms og mms samt 30 GB data (inkl 10 GB data i EU)
Pris 199 kroner / md

Telmore Play med Telmore Musik, Flipp og BookMate + 15 timers tale, fri sms og mms samt 30 GB data (inkl 10 GB data i EU)
Pris 199 kroner / md

Telmore Play med alle tjenester inkluderet + 15 timers tale, fri sms og mms samt 30 GB data (inkl 10 GB data i EU)
Pris 259 kroner / md

Selvom Telmore Play-abonnementet med alle tjenester inkluderet er dyrest, så er der her, du kan opnå den klart største besparelse, hvis du benytter alle tjenester. Alle tjenester koster til sammen 633 kroner og da abonnementet koster 259 kroner og samtidig inkluderet tale og data, der andre steder kan købes for omkring 100 kroner, så er der en samlet månedlig besparelse på 474 kroner. Selvom du kun skulle bruge 3-4 af tjenesterne, så er der dog stadig en samlet besparelse at opnå hver måned.

Telmore Play Premium, den store pakke, fremstår i dag som det ultimative mobilabonnement til familier – der er relevante tjenester til både mor & far og til børn i alle aldre.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Telmore

 

Tjenester og services hos Telmore

Guiden med tjenester og services hos Telmore er fra marts 2018 og giver overblik over de tjenester, Telmore tilbyder og man kan se den pris, tjenesterne normalt har, så man let kan få overblik over den besparelse, man kan opnå.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer