Tjenester og services hos Telia – spar op mod 400 kroner om måneden

Telia tilbyder en bred vifte af forskellige tjenester og services, der kan tilvælges gratis til de fleste af selskabets mobilabonnementer.

Tjenester og services hos Telia – spar op mod 400 kroner om måneden

Flere af de danske teleselskaber tilbyder meget mere end tale, sms, mms og data – også tjenester og services er inkluderet i mobilabonnementerne hos mange teleselskaber, for eksempel musik- og tv-serie-streaming og Telia er et af de teleselskaber, der har det største udbud. Guide til tjenester og services hos Telia.

Vi vil de kommende dage se nærmere på de forskellige tjenester og services, som en række af de danske teleselskaber inkluderer i deres mobilabonnementer.  I dag tilbyder flere teleselskaber nemlig noget ekstra udover tale, sms, mms og data i deres mobilabonnementer. Det gør de først og fremmest fordi, det kan være med til at holde længere tid på kunderne, der bliver mere loyale, hvis de tilbydes tjenester og services til en lavere pris hos teleselskabet sammenlignet med, hvis de selv skulle ud og betale for disse tjenester – og der kan være mange penge at spare hver måned.

Vi starter med Telia, der tilbyder en bred vifte af tjenester og services, som man kan vælge mellem. Jo større og dyrere mobilabonnement man vælger, desto flere tjenester kan man vælge og det er muligt at spare op mod 400 kroner måneden.

Se også: Mobilabonnementer med underholdning og tjenester

 

Tjenester og services hos Telia

Spotify
Spotify var tidligere kongetjenesten hos Telia og fulgte gratis med i Telias mobilabonnementer – i dag skal man betale 49 kroner. Det er stadig en attraktiv pris, men ikke helt så attraktiv, som da tjenesten blev tilbudt gratis.

Spotify har normalt en pris på 99 kroner /md – kan tilvælges for 49 kroner /md hos Telia.

 

HBO Nordic
Efter Spotify ændrede status fra gratis til betaling i Telias udvalg af tjenester, står HBO Nordic nok som det største trækplaster over for et mainstream-publikum. HBO er en af de allerbedste streaming-tjenester til tv-serier, når vi ser på kvaliteten af tv-serierne.

HBO har normalt en pris fra 89 kroner – kan tilvælges gratis hos Telia.

 

Telia TV
Giver samme indhold som en lille standard TV-pakke. Man får 16 tv-kanaler og man tilvælge de kanaler, man ønsker. Med Telia TV kan man se tv på din mobil, tablet, computer og også på dit tv derhjemme med for eksempel Airplay, Chromecast eller Apple TV (4. generation).

Telia TV har normalt en pris på 99 kroner om måneden – kan tilvælges gratis hos Telia.

 

Microsoft Office 365 Home
Office 365 Home giver op til fem brugere adgang til Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access, OneDrive og Skype. Alle programmer kan tilgås via PC og Mac, tablets og mobiler.  Oveni får man også 1 TB online lagerplads i skyen med OneDrive pr. bruger.

Microsoft Office 365 Home har normalt en pris på 80 kroner om måneden – kan tilvælges gratis hos Telia.

 

+ 10 GB i DK og EU

Alle Telias mobilabonnementer indeholder fri tale og fri sms – både i Danmark og EU. Dog kan man højst bruge 10 GB data i EU, selvom man har et mobilabonnement med mere data. Med +10 GB i DK og EU kan man få ekstra 10 GB data om måneden til brug i EU – de kan også bruges i DK.

+ 10 GB i DK og EU har normalt en pris på 99 kroner om måneden – kan tilvælges gratis hos Telia.

 

Flipp

Flipp er Egmonts app, hvor alle udgiverens magasiner er samlet, for eksempel Euroman, Her & Nu, RUM, Gastro, Gravid og Anders And. Flipp kan bruges på både telefon og tablet og man kan læse alle de magasiner, man ønsker, lige så tit man vil.

Flipp koster normalt 99 kroner om måneden – kan tilvælges gratis hos Telia.

 

Zetland
Zetland er en digital avis, der gå imod tendensen med hurtig vandfaldsjournalistik. Artiklerne hos Zetland er lange og gennemarbejdede og forsøger så vidt muligt at omfavne de vigtigste emner i samfundet.

Zetland har normalt en pris på 99 kroner om måneden – kan tilvælges gratis hos Telia.

 

Telia Forsikring
Med Telia Forsikring kan du sikre din mobil eller tablet købt hos Telia, hvis de skulle gå i stykker. Forsikringen dækker blandt andet pludselig og uventede skader som skærmbrud og væskeskade. Telia Forsikring dækker én skade per år, dækker i hele verden og dækker altid mobilens eller tablettens fulde værdi.

Telia Forsikring har normalt en pris på 99 kroner – kan tilvælges gratis hos Telia.

Se også: Se mere om Telias tjenester og services

Telia Tirsdag – to biografbilletter for én pris

Endelig tilbyder Telia også en række andre tjenester gratis, for eksempel Telia Tirsdag, hvor du som kunde hos Telia kan invitere en ven gratis med i biografen – altså få to biobilletter til én pris.

Telia Tirsdag tilbydes alle Telia-kunder, der har mobilabonnement eller mobilt bredbåndsabonnement hos selskabet.

 

Sådan fungerer Telias tjenester og services

Jo større mobilabonnement du vælger hos Telia, desto flere tjenester kan du vælge. Telias mindste abonnement, 4Fun, med 8 GB inkluderer ingen tjenester. Herunder kan du se, hvilke af Telias mobilabonnementer, der giver mulighed for at tilvælge tjenester og services.

  • 4Sure Premium: Fri tale, sms og mms samt 15 GB data + en valgfri tjeneste. Pris for 4Sure Premium er 199 kroner
  • 4Everything light: Fri tale, sms og mms samt 50 GB data + to valgfrie tjenester. Pris for 4Everything light er 299 kroner
  • 4Everything Premium: Fri tale, sms og mms samt 100 GB data + fire valgfrie tjenester. Pris for 4Everything Premium er 399 kroner

Den største besparelse opnår du ved at vælge 4Everything Premium, hvis du i forvejen betaler for eller har planer om at skulle abonnere på op mod fire af de tjenester og services, som Telia stiller til rådighed at vælge mellem. Da de fleste af de tjenester og services, man kan vælge mellem, koster 99 kroner om måneden, vil man med fire gratis tjenester inkluderet kunne spare 400 kroner om måneden eller man kan se det som en måde at få gratis fri tale, sms/mms og stor mængde mobildata hver måned.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Telia

 

Tjenester og services hos Telia

Guiden med tjenester og services hos Telia er fra marts 2018 og giver overblik over de tjenester, Telia tilbyder samt man kan se, hvilke besparelser man kan opnå hver måned på de tjenester, man vælger.

Se også: Sammenlign priser på de bedste mobiltelefoner

 

Fortsættelsen i sagen

Siden denne artikel er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen valgte at gå videre med sagen. 12/2/2018 postede redaktionen en ny vinkel med en artikel der drejer sig om Kundeservice hos 3 – kontakt via telefon, mail, Facebook + åbningstider – Tjek artiklen her. Få også seneste nyt om temaet her..