Fødselsdag: 4.000 kroner i rabat på mobiltelefoner hos Telmore

Telmore har for det meste faste priser på mobilabonnementer, men spæder op med gode tilbud på mobiltelefoner - guide til de bedste tilbud på mobiltelefoner hos Telmore.

Fødselsdag: 4.000 kroner i rabat på mobiltelefoner hos Telmore

Telmore har ikke så tit tilbud på mobilabonnementer, da de kører med faste priser det meste af tiden, men de har dog ofte gode tilbud på mobiltelefoner, særligt lige nu, hvor selskabet fejrer fødselsdag. Guide til gode tilbud hos Telmore.

Telmore er et af de ældste teleselskaber på det danske marked. I starten var de “det frække teleselskab”, der drillede de etablerede selskaber, men i dag er de selv blandt de mest etablerede teleselskaber. Tidligere havde de fuld fokus på at være et lavprisselskab, men da de for nogle år siden introducerede Telmore Play, flyttede fokus over på abonnementer med tjenester inkluderet. Dermed blev priserne også højere. Der er også langt i mellem tilbud på mobilabonnementer, tilbuddene køres i stedet af på mobiltelefoner.

Herunder kan du se guide til tre gode tilbud på mobiltelefoner hos Telmore – der er op mod 4.000 kroner at spare på populære telefoner.

Se også: Find de billigste mobilabonnementer

 

Gode tilbud hos Telmore

#1 Samsung Galaxy S8+
Telmore har tilbud på Samsung Galay S8+ med abonnement i seks måneder
Pris: 4.293 kroner inklusiv Telmore Play Premium abonnement i seks måneder.

Om tilbuddet: Telmore giver 4.000 kroner i rabat på Galaxy S8+. Den samlede pris over seks måneder med Telmore Play Premium abonnement er på 4.293 kroner. Abonnementet inkluderer fri adgang til HBO, TV2 Play, BookMate, Cmore, Telmore Musik, Flipp og Min Bio (samlet værdi af omkring 700 kroner om måneden).

Se tilbuddet på Samsung Galaxy S8+

 

#2 Huawei P20 Pro
Telmore har Huawei P20 Pro på tilbud med abonnement i seks måneder.
Pris: 4.554 kroner inklusiv abonnement i seks måneder.

Om tilbuddet: Telmore giver 3.539 kroner i rabat på P20 Pro. Den samlede pris over seks måneder med Telmore Play Premium abonnement er på 4.554 kroner. Abonnementet inkluderer fri adgang til HBO, TV2 Play, BookMate, Cmore, Telmore Musik, Flipp og Min Bio (samlet værdi af omkring 700 kroner om måneden).

Se tilbuddet på Huawei P20 Pro

 

#3 Sony Xperia XZ2 Compact 
Telmore har Sony Xperia XZ2  på tilbud med abonnement i seks måneder.
Pris: 3.593 kroner inklusiv abonnement i seks måned.

Om tilbuddet: Telmore giver 3.539 kroner i rabat på Xperia XZ Compact. Den samlede pris over seks måneder med Telmore Play Premium abonnement er på 3.593 kroner. Abonnementet inkluderer fri adgang til HBO, TV2 Play, BookMate, Cmore, Telmore Musik, Flipp og Min Bio (samlet værdi af omkring 700 kroner om måneden).

Se tilbuddet på Sony Xperia XZ2 Compact

Telmore har bedst kundetilfredshed

Telmore har stort set altid ligget nummer et over samlet kundetilfredshed med de danske teleselskaber. På teleprisguide.dk kan de danske mobilkunder bedømme kvaliteten af kundeservice, dækning og netværk og Telmore scorer 7,91/10 i dækning og netværk, 7,95/10 i kundeservice og ydelser og den samlede kundetilfredshed er på 7,93/10. Dermed topper de listen over teleselskaber, som kunderne er mest tilfredse med. Se løbende kundetilfredshed med Telmore.

Er du kunde hos Telmore, kan du på teleprisguide.dk bedømme selskabet på dækning & netværk og kundeservice & ydelser for på den måde at hjælpe andre brugere, der overvejer at skifte til Telmore med at foretage det rigtige valg: Bedøm Telmore.

Har du behov for at komme i kontakt med kundeservice hos Telmore, så kan du gøre det via telefon, mail og Facebook.

Se også: Guide til mobilabonnementer hos Telmore