Gode tilbud på mobiltelefoner og mobilabonnementer hos CBB Mobil

Når bladene falder af træerne, kommer der gode tilbud på hylderne hos teleselskaberne, også hos CBB Mobil: Guide til gode tilbud hos CBB Mobil.

Gode tilbud på mobiltelefoner og mobilabonnementer hos CBB Mobil

Efteråret er altid garanti for gode tilbud på særligt mobiltelefoner men også mobilabonnementer. Det skyldes, at der kommer mange nye mobiltelefoner og derfor skal der enten renses ud i ældre modeller eller kunderne skal lokkes ind i butikken med gode tilbud. Vi tager her hul på en serie af artikler med gode tilbud på mobilabonnementer og mobiltelefoner hos teelselskaberne og starter med CBB Mobil. Gode tilbud på CBB Mobil.

CBB Mobil er af de ældste lavprisselskaber i Danmark og de kører som regel med lave priser på mobilabonnementer men har også tilbud og rabatter fra tid til anden. Når det gælder mobiltelefoner, er CBB Mobil et af de teleselskaber, der har de største rabatter.

Se også: Find de billigste mobilabonnementer

 

Gode tilbud hos CBB Mobil

#1 10 timers tale og 50 GB data
Mobilabonnement med 10 timers tale og 50 GB data inklusiv 5 GB data samt fri tale og sms/mms til brug i EU
Pris: 119 kroner om måneden

Om tilbuddet: Normalt får man “kun” 40 GB data til prisen, så man får altså 10 GB ekstra data svarende til 25 procent ekstra data.

 

#2 15 timers tale og 15 GB data
Mobilabonnement med 15 timers tale og 15 GB data – kan kun bruges i Danmark
Pris: 99 kroner om måneden

Om tilbuddet: Normalt får man 10 timers tale og 10 GB data til prisen, så man får altså 5 timers timers ekstra tale og 5 GB ekstra data svarende til 50 procent mere indhold i mobilpakken.

Se tilbuddene på mobilabonnementerne

 

#3 Sony Xperia XZ2 Compact
CBB Mobil har Sony Xperia XZ2 Compact på tilbud og inkluderer samtidig et Sony over ear headset til værdi af cirka 1.500 kroner.
Pris: 3.363 kroner inklusiv abonnement i  én måned + headset.

Om tilbuddet: Telefonen koster typisk omkring 4.500 kroner uden abonnement hos de store webshops, så man opnår en stor besparelse ved at købe XZ2 Compact hos CBB Mobil – over 2.000 kroner sparer man, når man tager besparelsen på headsettet med i regnskabet.

Se tilbuddet på Sony Xperia XZ2 Compact

 

CBB Mobil i top tre over kundetilfredshed

CBB Mobil er et af de bedst rangerende teleselskaber, når det gælder kundetilfredshed. De scorer således 6,92/10 i dækning og netværk, 7,29/10 i kundeservice og ydelser og den samlede kundetilfredshed er på 7,10/10. Er du kunde hos CBB Mobil, kan du bedømme selskabet på dækning & netværk og kundeservice & ydelser for på den måde at hjælpe andre brugere, der overvejer at skifte til CBB Mobil med at foretage det rigtige valg: Bedøm CBB Mobil.

De kommende dage ser vi nærmere på gode tilbud på mobilabonnementer og mobiltelefoner hos de andre teleselskaber som YouSee, Telia, Telenor, 3, Oister, Telmore, Fullrate, Call me og Greentel.

Se også: Priser på mobilabonnementer fra CBB Mobil