Gode tilbud på mobiltelefoner og mobilabonnementer hos Oister

Oister fejrer lige nu fødselsdag - 10 år med tilbud på mobilabonnementer. Se her, hvilke rabatter ud kan opnå på udvalgte abonnementer.

Gode tilbud på mobiltelefoner og mobilabonnementer hos Oister

Oister er et rigtig klassisk lavprisselskab med faste lave priser på mobilabonnementer, men de kører faktisk ofte med gode tilbud på mobilabonnementer – og også bredbånd. Tilbud på telefoner er der til gengæld lidt længere i mellem. Guide til gode tilbud hos Oister.

Oister kan i disse dage fejre 10 års fødselsdag og det fejrer de med gode tilbud på mobilabonnementer og mobile bredbåndsabonnementer. Når det gælder telefoner, er der langt i mellem de store tilbud, men de har dog et bredt udvalg af mobiltelefoner, også telefoner som kun meget få andre teleselskaber har.

Herunder kan du se guide til tre gode tilbud fra Oister.

Se også: Find de billigste mobilabonnementer

 

Gode tilbud på mobilabonnementer hos Oister

#1 Fri tale og 20 GB data
Mobilabonnement med fri tale og 10 GB data inklusiv 4 GB data samt fri tale og sms/mms til brug i EU
Pris: 99 kroner om måneden

Om tilbuddet: Normalt får man 10 GB data i dette abonnement til 99 kroner, men lige nu er det muligt at få 20 GB data om måneden.

Se tilbuddet hos Oister

 

#2 Mobilt bredbånd 400 GB
Abonnement på mobilt bredbånd med 400 GB til 199 kroner om måneden.
Pris: 199 kroner om måneden

Om tilbuddet: Normalt får man 200 GB data i dette abonnement til 199 kroner, men lige nu er det muligt at få 400 GB data om måneden.

Se tilbuddet hos Oister

 

#3 Redmi 6
Oister har egentlig ikke decideret tilbud på mobiltelefoner – heller ikke på Redmi 6 – men kun 3 har ellers Redmi 6 i sortiment og det er en fin mobil til prisen.
Pris: 1.249 kroner inklusiv abonnement i én måned.

Se tilbuddet hos Oister

 

Oister døjer med kundetilfredsheden

Oister ligger noget under niveau på kundetilfredshed sammenlignet de fleste andre lavprisselskaber. På teleprisguide.dk kan de danske mobilkunder bedømme kvaliteten af kundeservice, dækning og netværk og Oister scorer 5,38/10 i dækning og netværk, 6,25/10 i kundeservice og ydelser og den samlede kundetilfredshed er på 5,81/10. Se løbende kundetilfredshed hos Oister.

Er du kunde hos Oister, kan du på teleprisguide.dk bedømme selskabet på dækning & netværk og kundeservice & ydelser for på den måde at hjælpe andre brugere, der overvejer at skifte til Call me med at foretage det rigtige valg: Bedøm Oister.

Har du behov for at komme i kontakt med kundeservice hos Oister, så kan du gøre det via telefon, mail og Facebook.

Se også: Guide til mobilabonnementer hos Oister