call me fordele ulemper

Gode tilbud på mobiltelefoner og mobilabonnementer hos Callme

Callme har ikke så tit tilbud på mobilabonnementer, de kører bare med faste lave priser – til gengæld har de ofte virkelig gode tilbud på mobiltelefoner. Guide til gode tilbud hos Callme.

Callme har mange år på bagen som teleselskab – det blev etableret i 1997 under navnet Debitel men skiftede navn til Call me året efter, at Telia opkøbte selskabet – opkøbet skete i 2007 og navneskiftet skete i 2008. Samtidig droppede Callme alle fysiske butikker og gik all in på at være online selskab. I alle årene har Callme promoveret sig som et lavprisselskab – det betyder, at de har lave priser på mobilabonnementer, som de sjældent kører med ekstraordinære tilbud på. Det hænder dog, for eksempel lige nu og de har ofte nogle af de aller bedste tilbud på mobiltelefoner.

Herunder kan du se guide til tre gode tilbud fra Callme.

Se også: Find de billigste mobilabonnementer

 

Gode tilbud hos Callme

#1 Fri tale og 10 GB data
Mobilabonnement med fri tale og 10 GB data inklusiv 5 GB data samt fri tale og sms/mms til brug i EU
Pris: 99 kroner om måneden

Om tilbuddet: Normalt får man ikke roaming med i dette abonnement til 99 kroner, men det får man altså nu – tilbuddet kører til og med 5. november.

Se tilbuddet hos Callme

 

#2 Huawei Mate 20 lite
Callme har Huawei Mate 20 lite på tilbud med abonnement i en måned.
Pris: 1.656 kroner inklusiv abonnement i én måned.

Om tilbuddet: Telefonen koster typisk omkring 2.700 kroner uden abonnement, så man opnår en stor besparelse ved at købe Huawei Mate 20 lite hos Callme – cirka 1.000 kroner sparer man. Mate 20 lite er en virkelig god mobil til prisen.

Se tilbuddet på Huawei Mate 20 lite

 

 

#3 Samsung Galaxy S8+
Callme har tilbud på Samsung Galay S8+ med abonnement i en måned.
Pris: 3.656 kroner inklusiv abonnement i én måned + headset.

Om tilbuddet: Callme giver godt 1.500 kroner i rabat på telefonen lige nu. Galaxy S8+ har godt 18 måneder på bagen, men er stadig en forbløffende god og frisk mobil. En super godt køb til prisen.

Se tilbuddet på Samsung Galaxy S8+

 

Callme med høj kundetilfredshed

Callme har stort set altid være en kundefavorit, når det gælder tilfredshed med de danske teleselskaber. På teleprisguide.dk kan de danske mobilkunder bedømme kvaliteten af kundeservice, dækning og netværk og Callme scorer  9,29/10 i dækning og netværk, 7,88/10 i kundeservice og ydelser og den samlede kundetilfredshed er på 7,58/10, kun overgået af Telmore: Se løbende kundetilfredshed med Callme.

Er du kunde hos Callme, kan du på teleprisguide.dk bedømme selskabet på dækning & netværk og kundeservice & ydelser for på den måde at hjælpe andre brugere, der overvejer at skifte til Call me med at foretage det rigtige valg: Bedøm Callme.

Har du behov for at komme i kontakt med kundeservice hos Callme, så kan du gøre det via telefon, mail og Facebook.

Se også: Guide til mobilabonnementer hos Callme

Skriv et svar