Telmores mobilabonnementer får nu mere streaming

Telmore har opdateret deres sortiment af Play-mobilabonnementer med streaming med nye tjenester og mere data. Få overblikket her.

Telmores mobilabonnementer får nu mere streaming

Telmore lavede forleden om på deres almindelige mobilabonnementer, som fik billigere priser og 5G. I dag er Telmore klar med store ændringer til deres Telmore Play-abonnementer, hvor der nu er endnu mere streaming, mere data samt en højere pris. Vi tager et kig på de nye Telmore Play-mobilabonnementer.

Telmore er bedste kendt for deres mobilabonnenter med inkluderede streamingtjenester. Med Telmore Play kan man kombinere et mobilabonnement med nogle af de mest populære streamingtjenester. Blandt Play-abonnementer har man tidligere fundet populære tjenester som Netflix, TV2 Play, HBO Nordic, ViaPlay, Telmore Musik og Bookmate. Det bliver der nu lavet om på, hvor nogle tjenester forsvinder og andre kommer til. Samtidig ændres indholdet i abonnementerne og deres priser.

Se også: Guides til mobilabonnementer

Telmore Play får HBO Max, Paramount+ og Chapter

Fra i dag er HBO Nordic og Bookmate ikke længere at finde i Telmores Play-abonnementer. De byttes ud med HBO Max, Paramount+ og Chapter.

Paramount+ giver adgang til over 6000 episoder fra et stort udvalg af eksklusive serier, blockbuster-film, spændende dokumentarer og helt nyt originalindhold. Der er også masser af børneindhold til store og små. Chapter er en lydbogs-app, som giver masser af inspiration fra forfatterne selv, anbefalinger fra Chapters redaktører og man kan vælge mellem mere end 100.000 lyd- og e-bøger fra alle danske og udvalgte engelske forlag. Til sidst er der HBO Max, som tager over hvor HBO Nordic slap. HBO Max har nyt og gammelt fra Warner Bros., HBO, Max Originals, DC Comics, Cartoon Network og meget mere. HBO Max skulle have cirka dobbelt så stort indhold som HBO Nordic.

Læs også: Telmore Play får Paramount+, HBO Max og ny lydbogs-app

Sådan er Telmores nye Play-abonnementer

Der er mange ændringer at finde i Telmore Play-abonnementerne. Udover nye tjenester er der også højere priser og et større indhold af mobildata. Nedenfor gennemgår vi Telmores tre Play-mobilabonnementer.

  • Billigste Telmore Play-abonnement: Det billigste Telmore Play-abonnement har fri tale, 70 GB data og 26 GB EU-roaming. Inkluderede tjenester er TV2 Play, HBO Max og Netflix. Prisen per måned er 299 kroner (første måned 119 kroner).
  • Mellemste Telmore Play-abonnement: I dette abonnement får man fri tale, 80 GB data og 32 GB EU-roaming samt et større udvalg af tjenester. Netflix, HBO Max, Viaplay, Paramount+, TV2 Play er inkluderet. Prisen er 369 kroner per måned (119 kroner for første måned).
  • Dyreste Telmore Play-abonnement: Det største Telmore Play-mobilabonnement tilbyder fri tale, fri data og 44 GB EU-roaming. Tjenesterne Netflix, HBO Max, Viaplay, Paramount+, TV2 Play, Telmore Musik og Chapter er inkluderet. Prisen er 429 kroner per måned (119 kroner for første måned).

Alle mobilabonnementer under Telmore Play kommer med landsdækkende 5G på TDCs mobilnetværk.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

Prisstigning på Telmore Play

Sammen med disse ændringer i mobilabonnementerne hos Telmore kommer samtidig prisstigninger. Inden ændringerne kostede de tre abonnementer 299, 349 og 399 kroner. Nu koster de 299, 369 og 429 kroner.

Det billigste abonnement til 299 kroner har samme udvalg af tjenester som tidligere, men får mere indhold med HBO Max. Dertil er der 20 GB data ekstra.

Abonnementet til 349 kroner stiger til 369 kroner, men tilbyder både en tjeneste mere (Paramount+) og 20 GB data ekstra.

De største Telmore Play-abonnement stiger fra 399 til 429 kroner, men tilføjer Paramount+. Chapter tager over for Bookmate og HBO Max for HBO Nordic. Der er stadig fri tale og data i abonnementet.

Se også: Guides til streaming

Mere til fortællingen

Der var endnu mere liv omkring temaet. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade sagen ligge. 25/10/2021 gik vi videre og publicerede en artikel med temaet eesy har nu uhyggeligt billige mobilabonnementerKlik her for at læse artiklen.. Se også de seneste nyheder om temaet her.