Telmore Play får Paramount+, HBO Max og ny lydbogs-app

En ny lyd- og ebogs appen Chapter kommer til Telmore Play-mobilabonnementer sammen med Paramount+ og HBO Max. Er det pengene værd?

Telmore Play får Paramount+, HBO Max og ny lydbogs-app

Inden længe får Telmores mobilabonnementer ny underholdning inkluderet, hvor nogle tjenester ryger ud og andre kommer til. I løbet af oktober lander en helt ny lyd- og ebogs-app i Telmore Play-abonnementerne sammen med Paramount+ og HBO Max.

Se også: Find billigste mobilabonnementer

Ud med Bookmate og C More

Godt nok er HBO ikke ny i Telmore Play-abonnementerne, men det er den 26. oktober, at HBO Nordic bliver til HBO Max. Det betyder, at alle de Telmore Play-kunder, der i dag har adgang til HBO Nordic, i stedet får HBO Max.

Også Chapter, lyd- og e-bogsappen bliver en del af Telmore Play, hvor den erstatter Bookmate. Hos Chapter får man en unik litteraturoplevelse med masser af inspiration fra forfatterne selv, anbefalinger fra Chapters redaktører og man kan vælge mellem mere end 100.000 lyd- og e-bøger fra alle danske og udvalgte engelske forlag.

Paramount+, der blev lanceret i Danmark tidligere på året, bliver en del af de to største underholdningspakker i Telmore Play. Via Paramount+ kan brugerne streame over 6000 episoder fra et stort udvalg af eksklusive serier, blockbuster-film, spændende dokumentarer og helt nyt originalindhold. Der er også masser af børneindhold til store og små.

For nuværende Telmore Play-kunder vil Chapter erstatte Bookmate den 1. november, mens Paramount+ erstatter C More den 1. december.

Skal du købe Telmore Play?

Telmore Play består af en række mobilabonnementer med forskellig underholdning. Der findes noget for enhver smag, og man kan frit vælge sin foretrukne pakke bestående af streaming, musik og e- og lydbøger. Ifølge Telmore kan kunderne spare penge på underholdning, og man får adgang til en verden af underholdning fra fx Netflix, HBO Nordic, Viaplay, TV 2 PLAY og Telmore Musik.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

Telmore Play-mobilabonnementerne koster fra 239 kroner per måned, hvor man i det billigste abonnement får ViaPlay og TV2 Play med, i et abonnement hvor der er fri tale og 40 GB data. Som et samlet pakke, så er der stor værdi i Telmore underholdningsabonnementer. Skal det give mening, og spare dig penge, så er det dog vigtigt, at de inkluderede tjenester i Telmore Play er nogle streamingtjenester, som du allerede abonnerer på. Har du kun Netflix som streamingtjeneste og et abonnement hos en lavprisselskab, så vil det ikke give mening at skifte. Men har du derimod allerede abonnementer hos Netflix, HBO Max og TV2 Play, så betaler man kun 22 kroner om måneden for selve abonnement, hvor der er fri tale, 50 GB data og 26 GB EU-roaming.

Se også: Tips til mobilabonnementer

Redaktionen har mere i sagen

Emnet fik sin fortsættelse. Lasse Olsen kunne ikke slippe temaet. 24/9/2021 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med nyheden; OiSTER opdaterer fire abonnementer – se alternativer – Nyheden kan læses her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.