eesy har nu uhyggeligt billige mobilabonnementer

Lavprisselskabet eesy fejrer Halloween med uhyggeligt gode tilbud på to mobilabonnementer. Vi kigger nærmere på eesy's tilbud og sammenligner med konkurrenter.

eesy har nu uhyggeligt billige mobilabonnementer

Teleselskabet eesy må være det første danske teleselskab der fejrer Halloween. Det sker ved at skære ned på udvalget, og derefter tilføje enten mere data eller en billigere pris til deres mobilabonnementer. Vi tager et kig på de Halloween-tilbud eesy har disket op med og sammenligner dem med konkurrenternes priser.

Normalt tilbyder lavprisselskabet eesy tre mobilabonnementer, hvor priserne ligger mellem 99 og 179 kroner. I forbindelse med deres nylancerede Halloween-tilbud har de fjernet deres abonnement med fri tale og 80 GB data til 119 kroner, og i stedet fokuserer på to tilbud.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Mere mobildata eller billigere pris

Lige nu tilbyder eesy derfor kun to mobilabonnementer; enten fri tale og 50 GB data til 99 kroner og fri tale og fri data til 159 kroner. I forhold til deres normale priser, så er ændringerne således:

  • Fri tale og 40 GB data er blevet til fri tale og 50 GB data. Prisen på 99 kroner per måned er uændret.
  • Indholdet i abonnementet med fri tale og fri tale er uændret, men den månedlige pris er faldet fra 179 kroner til 159 kroner per måned.

Halloween-tilbudene hos eesy gælder fra i dag og indtil den 31. oktober.

Se aktuelle tilbud hos eesy

Billig pris på fri data?

Hvordan er eesy’s tilbudspriser sammenlignet med konkurrenternes priser? Første mobilabonnement inkluderer fri tale og 50 GB data per måned. Tager vi et kig hos CBB får man fri tale og 40 GB data for 99 kroner, mens man hos Oister får fri tale og hele 100 GB data per måned. Dermed er prisen hos eesy ikke billigst, men heller ikke den dyreste.

Fri tale og fri data koster 159 kroner hos eesy den næste uges tid, og det er en fristende pris. Hos CBB koster samme indhold 179 kroner per måned og hos Oister matcher de prisen på 159 kroner per måned.

Det man skal huske ved eesy er, at man her kommer på TDCs mobilnet, som har den klart bedste 5G-dækning af de nævnte teleselskaber.

Se også: Tips til billigere mobilabonnementer

Mere om tematikken

Siden vi kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fortsatte fortællingen. 22/10/2021 blev bolden spillet videre med artiklen om Telmore får nu billigere mobilabonnementer – Du kan læse det videre forløb her. Se de seneste nyheder om emnet her.