Telmore introducerer Disney+ i mobilt bredbånd

Telmore tilføjede tidligere streamingtjenesten Disney+ til mobilabonnementer og er nu også klar til den i abonnementer til mobilt bredbånd.

Telmore introducerer Disney+ i mobilt bredbånd

Kan man få et abonnement til mobilt bredbånd med Disney+? Havde du spurgt tidligere havde svaret været nej, men i dag kan teleselskabet Telmore netop tilbyde streamingtjenesten i deres Play-abonnementer til mobilt bredbånd sammen med andre tjenester. Se de nye abonnementer fra Telmore med Disney+ til 4G bredbånd og priser på dem.

I starten at denne måned kunne Telmore gladeligt fortælle, at de havde fået Disney+ i deres udvalg af tjenester til Play-mobilabonnementer. Med Disney+ ombord kunne Telmore dermed tilbyde hele otte tjenester i deres største mobilabonnement og har dermed det absolut bedste udvalg af tjenester. Er man en familie der streamer kan der være fordel i at tegne et Telmore Play-abonnement. Men nu kommer der en ny mulighed fra Telmore, nemlig mobilt bredbånd med Disney+.

Se også: Sammenlign pris på mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd med tre streamingtjenester

Telmore har flere forskellige abonnementer til mobilt bredbånd med både mulighed for 4G og 5G, forskellige datamængder og streamingtjenester. Herunder har vi fokus på abonnementerne, der indeholder tjenester, forskellen på disse og priser på dem.

Der er to forskellige abonnementer med mobilt bredbånd med inkluderede streamingtjenester. Her er de tre populære tjenester Disney+, Netflix og HBO Max man får med. Disse tjenester koster normalt 257 kroner per måned.

  • 4G mobilt bredbånd med fri data: I dette abonnement får man 1.000 GB data, 4G, en 4G-router samt Disney+, Netflix og HBO Max. Prisen er 529 kroner per måned.  Her er en oprettelse på 99 kroner.
  • 5G mobilt bredbånd med fri data: I dette abonnement får man 1.000 GB data, 5G, en 5G-router samt Disney+, Netflix og HBO Max. Prisen er 649 kroner per måned. Her er en oprettelse på 299 kroner.

Se aktuelle pris hos Telmore

Er det billigt at vælge mobilt bredbånd med tjenester?

I den første abonnement med 4G og fri data samt de tre tjenester betaler man 529 kroner per måned. Det betyder, at man betaler 272 kroner per måned for mobilt bredbånd med fri data med de inkluderede tjenester. For 5G mobilt bredbånd med samme indhold betaler man 392 kroner per måned for mobilt bredbånd med fri data.

Man kan få mobilt bredbånd med fri data fra omkring 230 kroner og til 260 kroner, hvor de fleste teleselskaber falder ind under.

Se aktuelle billigste priser på mobilt bredbånd

En pris på 529 kroner med de inkluderede tjenester, virker altså ikke til at være den billigste løsning. Det har dog den fordel, at man ikke skal have flere forskellige abonnementer på bredbånd og tjenester, men kan samle det hele i ét.

Se også: Tips og guides til mobilt bredbånd

Mere nyt om Bredbånd

Historien lå ikke død så alt for længe. Daniel Søgaard Hald fulgte op på sagen. 30/3/2022 kørte vi artiklen om Mobilt bredbånd med EU-roaming – tag Wi-Fi med på ferien – Tjek artiklen her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt i sagen..