Telias bedste mobilabonnement – fri tale, fri data

Telia har fire mobilabonnementer kun med tale, sms, mms og data, men hvilket er bedst? Guide til bedste mobilabonnement hos Telia.

Telias bedste mobilabonnement – fri tale, fri data

Telia skar for nogle måneder ind til benet i deres udvalg af mobilabonnementer og tilbyder i dag fire rene abonnementer uden tjenester og fordele, som ellers var selskabets varemærke gennem mange år. Et af Telias abonnementer giver dog mulighed for tilkøb af musik, tv-serier, magasiner og andet – det er samtidig selskabets bedste abonnement. Guide til bedste mobilabonnement hos Telia.

Telia var gennem flere år en af bannerførerne for mobilabonnementer med tjenester og fordele inkluderet. Det betød dog, at deres mobilabonnementer var ret dyre som udgangspunkt og sjældent klarede sig godt i prissammenligninger. Det blev der lavet om på tidligere i år og i dag kommer alle Telias mobilabonnementer kun med tale, sms/mms og data. Det er dog muligt at tilkøbe tjenester til halv pris med selskabets dyreste abonnement. Spørgsmålet er, hvilket af Telias abonnementer der er bedst og som giver mest for pengene. Vi guider til bedste abonnement hos Telia.

Se også: Mobilabonnementer hos Telia

 

Bedste mobilabonnement hos Telia

Herunder kan du se alle Telias abonnementer – og lige under anbefaler vi det bedste.

  • 2 timers tale og 2 GB data til 69 kroner om måneden (kun i DK)
  • Fri tale og 6 GB data til 129 kroner om måneden (inkl. 5 GB data i EU)
  • Fri tale og 15 GB data til 149 kroner om måneden (inkl. 10 GB data i EU)
  • Fri tale og fri data til 249 kroner om måneden (inkl. 20 GB data i EU)

Telias bedste mobilabonnement er det med fri tale og fri data til 249 kroner. Oister har faktisk et tilsvarende til 129 kroner, men fordelen ved Telias abonnement er, at man kan tilkøbe HBO, Spotify, Flipp, Zetland, Office 365, Telia Secure og Telia TV til halv pris. Samtidig får man også 20 GB data til brug i EU mod kun 6 hos Oister. Telias andre mobilabonnementer giver for lidt indhold for pengene til at være interessante sammenholdt med mobilabonnementer hos andre teleselskaber.

#1
Fri tale, fri sms/mms og fri data (inkl. 20 GB data i EU)
Pris: 249 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Sammenlign mobilabonnementer hos Telia

Fordele og ulemper ved Telia

Til trods for at Telia har ændret sine mobilabonnementer, så de nu prismæssigt er noget billigere end tidligere, så er de ikke for alvor konkurrencedygtige. For 129 eller 149 kroner finder du betydeligt bedre mobilabonnementer hos konkurrenterne. Telia er altså ikke et selskab, du skal søge til på grund af prisen.

Telia har god dækning i Danmark og arbejder sammen med Telenor på netværk, men derfor kan du alligevel godt opleve huller i netværket. Spørg dine naboer, om de bruger Telias netværk og om det i givet fald dækker godt. Er der udfald i dækningen, bør du vælge et andet teleselskab.

Telia har et bredt udvalg af mobiltelefoner i alle prisklasser og de er ikke blege for at give store mobiltilskud, så man kan kan få fat i en ny mobil til en lav pris – det fordrer naturligvis, at man køber mobilen med et abonnement. Man får de største tilskud på mobiltelefoner hos Telia, hvis man køber den med abonnementet med fri tale og fri data.

Har du behov for selvbetjening kan du gøre det på en udmærket hjemmeside og det er også muligt at kontakte Telia på anden vis, både telefonisk, via chat, Facebook og mail.

Har du brug for at kontakte Telia kundeservice kan du gøre det over telefon, Facebook og chat.

Se også: Teleselskaber med bedst kundeservice

 

Bedste mobilabonnement hos Telia, august 2018

Guiden til det bedste mobilabonnement hos Telia er fra august 2018. Guiden er baseret på de abonnementer, som Telia har lige nu og vi har fundet det tilbud, som vi vurderer er bedst, når det kommer til tale, data, roaming og sms/mms set i forhold til pris.

Se også: Sammenlign bedste tilbud hos teleselskaberne