Bedste mobilabonnement hos Greentel – selskabet med fleste abonnementer

Greentel er teleselskabet i Danmark med fleste mobilabonnementer og de er bedst på de billigste - men hvilket abonnement er bedst hos Greentel?

Bedste mobilabonnement hos Greentel – selskabet med fleste abonnementer

Greentel har valgt at gå all in på rene mobilabonnementer kun med tale, data og sms/mms og mobilabonnementer – og der er mange at vælge i mellem, men hvilket er bedst? Guide til bedste mobilabonnement hos Greentel.

Greentel har mobilabonnementer, der spænder rimelig bredt, men fokus er på at have så lave priser som muligt.  De er meget konkurrencedygtige på de billige abonnementer til under 100 kroner, men de tre dyreste til 119, 149 og 199 kroner findes der bedre alternativer til. Det er ærgerligt, at de ikke har et abonnement med virkelig meget data – man kan maksimalt få 40 GB data i et mobilabonnement hos Greentel.

Men hvilket mobilabonnement giver så mest værdi for pengene hos Greentel? Vi guider til bedste abonnement hos Greentel.

Se også: Mobilabonnementer hos Greentel

 

Bedste mobilabonnement hos Greentel

Greentel går en lidt anden vej end alle andre lavprisselskaber og tilbyder hele 9 forskellige mobilabonnementer – de er dermed det teleselskab i Danmark, der tilbyder flest abonnementer. Det gør, at man lidt lettere kan finde et mobilabonnement, der passer lidt mere præcist til ens forbrug, så man betaler for det, man har brug for.

  • 1 times tale og 1 GB data til 48 kroner om måneden
  • 2 timers tale og 2 GB data til 59 kroner om måneden
  • 1 timers tale og 8 GB data til 79 kroner om måneden
  • 5 timers tale og 5 GB data til 79 kroner om måneden
  • 8 timers tale og 8 GB data til 89 kroner om måneden
  • 10 timers tale og 10 GB data til 99 kroner om måneden
  • 20 timers tale og 20 GB data til 119 kroner om måneden
  • 50 timers tale og 20 GB data til 149 kroner om måneden
  • 50 timers tale og 50 GB data til 79 kroner om måneden

10 timers tale og 10 GB data til 99 kroner inklusiv 4 GB data til brug i EU står som det bedste abonnement hos Greentel. Det vil dække de fleste af selskabets formodede kernebrugere og prisen er god, dog uden at være opsigtsvækkende.

#1
8 Timers tale, 10 GB data, fri sms/mms (inkl. roaming på tale og sms/mms samt 4 GB data til brug i EU)
Pris: 99 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Sammenlign mobilabonnementer hos Greentel

 

Fordele og ulemper ved Greentel

Greentel har et bredt udvalg af billige mobilabonnementer med gode priser og fint indhold. Desværre er de ikke så stærke på mobilabonnementer med meget indhold, særligt med meget data. Priserne er ikke konkurrencedygtige og mængden af data i selskabets største mobilabonnementer er for lille til at friste hardcore brugere.

 

Greentel sælger mobiltelefoner og har faktisk et ret bredt udvalg, men priserne er ikke særlig gode – der er langt mellem de rigtig store tilbud og mobiltilskud, som vi kender hos især Call me og CBB Mobil. Når det gælder dækning, så bruger Greentel Telias netværk, hvilket har et godt ry og klarer sig fint i test, men huller kommer man aldrig uden om og dækker de dårligt, hvor du opholder dig mest i det daglige, så er det ikke Greentel, du skal benytte.

Har du brug for at kontakte Greentel kundeservice kan du gøre det over telefon, Facebook og chat.

Se også: Teleselskaber med bedst kundeservice

 

Bedste mobilabonnement hos Greentel, august 2018

Guiden til det bedste mobilabonnement hos Greentel er fra august 2018. Guiden er baseret på de abonnementer, som Greentel tilbyder lige ud og vi har fundet det tilbud, som vi vurderer er bedst, når det kommer til tale, data, roaming og sms/mms set i forhold til pris.

Se også: Sammenlign bedste tilbud hos teleselskaberne