Telia klar med mobilabonnement med fri data

Telia introducerer nu selskabets første mobilabonnement med fri data - i Danmark - i EU kan du bruge op til 20 GB om måneden.

Telia klar med mobilabonnement med fri data

Blandt Telias kunder løber 20 procent jævnligt tør for mobildata hver måned, men sådan behøver det ikke være længere, da Telia fremover tilbyder mobilabonnement med fri data i Danmark. Pris og vilkår for Telias mobilabonnement med fri data.

 

Telia har i dag introduceret en ny palette af mobilabonnementer og skrotter samtidig det gamle udvalg. I stedet for 4 forskellige abonnementer tilbyder Telia fremover tre abonnementer, hvor af abonnementet med fri data er det mest opsigtsvækkende.

Se også: Priser på mobilabonnementer med fri data

Telia One – mobilabonnement med fri data

Omkring 20 procent af Telias kunder løber hver måned tør for data, inden månedens udgang, hvilket betyder, at de enten har meget begrænset adgang til nettet efterfølgende eller må betale ekstra for mere data til resten af måneden. Derfor lancerer Telia mobilabonnement Fri Data. ”Det er velkendt, at dataforbruget på mobiltelefoner stiger. Men den voldsomme acceleration i dataforbruget, som vi oplever netop nu, den er ny. Derfor sætter Telia dataen fri,” fortæller Gustav Berghog, der er privatkundedirektør i Telia Danmark.

Udover fri data, fri tale, fri sms og fri mms i hele Norden, får kunder med et Telia One-abonnement også 20 GB udlandsdata med uden ekstra beregning til brug i EU. Den data kan frit bruges i alle lande, der indgår i Telias Roam-Like-Home koncept.

Med hensyn til fri data, så er der en fair usage-begrænsning på 1.000 GB. Telia inkluderede tidligere gratis tjenester i deres mobilabonnementer som HBO og Flipp, men det ophører fra og med i dag, men det er muligt at tilkøbe tjenester til 50 kroner stykker – normalt koster underholdningstjenester omkring 100 kroner.

Se også: Priser på de bedste smartphones

Pris for mobilabonnement med fri tale hos Telia

Prisen for Telias mobilabonnement med fri tale er 249 kroner om måneden + en administrationsgebyr på 9,75 kroner per betaling.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Mere nyt om Mobilabonnement

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen fortsatte fortællingen. 14/3/2018 publicerede vi en artikel omkring Telenor klar med mobilabonnement kun med data – Læs her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..