Fri data i mobilabonnement? Få mest mulig data på mobilen

Vi guider her til de mobilabonnementer, der har mest data overhovedet - en enkelt har fri data - se hvilke mobilabonnementer du kan gå mest dataamok med.

Fri data i mobilabonnement? Få mest mulig data på mobilen

Et mobilabonnement med meget data gør, at man ikke skal tænke så meget over, hvor meget data, man bruger – med virkelig meget data, skal du nærmest have sygelig trang til at streame musik og video på din mobil, får at nå i bunden i datapakken. Guide til mobilabonnementer med virkelig meget data.

Med alle de muligheder, der er for at streame musik, video, magasiner, bøger og så videre, så kan man let få behov for et mobilabonnement med meget data. Vi har fundet en række af de mobilabonnementer, som du trygt kan gå dataamok med og der er ganske store prisforskelle. Se vores guide til mobilabonnementer med virkelig meget data.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer med meget data

 

Mobilabonnementer med virkelig meget data

 

#1 Oister

Fri data
Indeholder fri data (også til datadeling med andre enheder via mobilens wifi hotspot), inkl. 5 GB data i EU, fri tale og fri sms/mms. Hastigheder på mellem 8-35 Mbit/s.
Netværk: 3

Pris: 129 kroner om måneden. Se tilbud

 

#2 Telia

100 GB
Indeholder 100 GB om måneden, inkl. 10 GB i EU, fri tale og fri sms/mms + fire valgfrie tjenester: HBO, Telia TV, Zetland, Flipp, +10 GB EU eller Spotify, der dog koster 49 kroner/md. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Telia

Pris: 399 kroner om måneden. Se tilbud

 

#3 Teleselskabet 3

60 GB data
Indeholder 60 GB data inkl. 10 GB data i EU, fri tale og fri sms/mms. Hastigheder på mellem 8-35 Mbit/s.
Netværk: 3

Pris: 270 kroner om måneden. Se tilbud

 

#4 Telia

50 GB
Indeholder 50 GB data om måneden, inkl. 10 GB data i EU, fri tale og fri sms/mms + to valgfrie tjenester: HBO, Telia TV, Zetland, Flipp, +10 GB EU eller Spotify, der dog koster 49 kroner/md. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Telia

Pris: 299 kroner om måneden. Se tilbud

 

#5 CBB Mobil

40 GB
Indeholder 40 GB data, fri tale og sms/mms – inkl. 6 GB data i EU, fri tale og fri sms/mms. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: TDC

Pris: 149 kroner om måneden. Se tilbud

 

#6 Call me

40 GB
Indeholder 40 GB inkl. 6 GB i EU, fri tale og fri sms/mms. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Telia

Pris: 149 om måneden. Se tilbud

#7 Telenor

40 GB
Indeholder 40 GB data inkl. 10 GB  i EU, fri tale og fri sms/mms. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Telia

Pris: 249 kroner om måneden. Se tilbud

 

#8 YouSee

40 GB
Indeholder 40 GB data om måneden inkl. 15 GB i EU, fri tale og fri sms/mms + YouSee Musik. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: TDC

Pris: 299 kroner om måneden. Se tilbud

Se også: Billige mobilabonnementer med meget data

 

Gå dataamok

Mobilabonnementer med meget data er ikke for enhver – du skal have nogle ret særlig streaming- og databehov for at kunne bruge op mod 100 GB om måneden direkte på mobilen og det forudsætter nærmest, at du ikke har adgang til wifi i løbet af dagen.

Eller også bruger du mobilen som hotspot til dine andre enheder i hjemmet, for eksempel tabletten, fjernsynet og så videre – det gør jeg personligt og så ryger man hurtig op i et højt dataforbrug.

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer med meget data

 

Mobilabonnementer med virkelig meget data, februar 2018

Guiden med prissammenligninger af mobilabonnementer med virkelig meget data er fra starten af februar 2018. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi mobilabonnementer fra OisterTelia, Call me, YouSee, Telenor, 3 og CBB Mobil.

Det dyreste abonnement koster 399 kroner om måneden, mens det billigste koster 149 kroner om måneden – man kan altså opnå en besparelse på 280 kroner om måneden.

Se også: Prissammenligninger på mobilpakker med meget data

Mere om sagen

Siden redaktionen kørte denne fortælling er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen valgte at gå videre med sagen. 20/2/2018 blev historien fulgt op med nyheden Oisters mobilabonnement med fri data gælder nu også datadelingKlik her og læs historien.. Se de seneste nyheder om emnet her.