mobilabonnement med tale, data sms mms

Telenor klar med mobilabonnement kun med data

Snak uden tale – sådan beskriver Telenor sit nye mobilabonnement uden taletid inkluderet og kun med data og målgruppen er meget klar, nemlig de unge. Se pris og vilkår det Telenor Snak uden tale.

De fleste har stadig behov for at ringe med mobilen, men formentlig er der en del unge, der ikke har det behov, de klarer i stedet al tale og kommunikation online. Og det er netop den gruppe, som Telenor nu går efter med deres nye mobilabonnement, Snak uden tale. Det er uden taletid inkluderet og indeholder kun data, 20 GB om måneden, hvor af de 5 GB kan bruges i EU. Der er også fri sms og mms inkluderet.

 

Snak uden tale – hvordan gør man det?

Snak uden tale behøver faktisk ikke udelukke samtaler. Man kan ringe til andre på for eksempel Messenger, Skype, WhatsApp og FaceTime og andre apps. Det foregår over nettet og man bruger dermed af sin data. Denne type opkald bruger cirka 1 MB per minut ved almindelige opkald – videoopkald bruger betydeligt mere.

Selvom taletid altså ikke er inkluderet i dette mobilabonnement, så får man et mobilnummer tilknyttet til abonnementet, enten dit nuværende elle ret nyt. Man har også mulighed for at ringe almindelige mobilsamtaler, prisen er 75 øre i minuttet. Der er ingen opkaldsafgift på dit opkald og man betaler ikke noget, når man modtager et opkald. Kun hvis opkaldet kommer fra en person uden for EU.

Se også: Find billig abonnement hos Telenor

 

Ring til udlandet og 112

Hvis du ringer normalt via telefonen til et udenlandsk mobil- eller fastnetnummer betaler man en minutpris per påbegyndt minut og prisen er afhængig af, hvilket land man ringer til.

Når du ringer fra Danmark til udlandet via en app som Messenger, Whatsapp eller Facetime bruger man kun data, og betaler derfor ikke nogen minutpris. Man bruger lige meget data uanset om man ringer via apps til en i Danmark eller udlandet.

Får du behov for at ringe 112, så kan du også gøre det gratis – det er lovpligtigt for alle teleselskaber at sikre det.

Se også: Mobilabonnementer med meget data

 

Pris for Snak uden tale

Telenors nye mobilabonnement med snak uden tale har en pris på 99 kroner. Løber du tør for data i løbet af måneden, kan du tilkøbe ekstra data direkte i Telenors app eller på selvbetjeningssiden på telenor.dk. Du kan læse mere om Snak uden tale hos Telenor her.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Skriv et svar