telenor basis go 6 timers tale 2 gb data fri sms

Telenor med vildt tilbud på fri tale, 50 GB data, fri roaming + Tidal

Telenor har kørt det tunge skyts frem med ekstreme knald tilbud. Vi har netop spottet Samsung Galaxy S7 til markedets bedste pris hos Telenor og nu sætter de så ind med et mobilabonnement med fri tale, 50 GB data, 12 måneder gratis forbrug af musiktjenesten Tidal, 3 måneder frit forbrug af Viaplay med tv-serier og film samt fri roaming i 36 lande i EU.

> Se tilbuddet her.

199 kr. for 50 data, musik, tv-serier og roaming

Prisen for dette mobilabonnement er 199 kroner om måneden og man skal godt nok være ekstremt negativ for ikke at kunne glæde sig over det tilbud, i hvert fald hvis man bruger sin mobil meget og streamer musik. En musiktjeneste, der kan streame uden afbrydelser til mobilen, koster normalt 99 kroner om måneden. Tidal, der netop er en musikstreaming-tjeneste, er altså inkluderet i prisen.

Viaplay er ikke helt på niveau med Netflix og HBO, men de har et okay valg af fim og tv-serier og også en del indhold til børn. Viaplay koster normalt 89 kroner om måneden og kommer gratis med i abonnementet i tre måneder. Herefter kan man fortsætte abonnementet eller opsige det.

Telenor har valgt at inkludere fri roaming i 36 lande i EU i alle selskabets mobilabonnementer, også dette mobilabonnement. Man kan dog ikke bruge alle 50 GB om måneden i dette mobilabonnement i EU, 10 GB kan benyttes.

Endelig er der naturligvis også selve abonnementet med fri tale, sms/mms og 50 GB data. Det er et af de mobilabonnementer, der har mest data inkluderet og det egner sig dermed rigtig godt til at koble andre enheder op til nettet med ved at bruge mobilen som wifi hotspot.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer med tjenester og fordele

Særtilbud for at lokke iPhone 8-købere til?

Telenor nævner intet om, hvor længe tilbuddet gælder, men jeg gætter på, at de kører med det lige nu for at lokke iPhone 8-købere til og derfor kører det formentlig i to-tre uger i perioden, hvor man kan forudbestille iPhone 8 og måske også de første par uger efter selve salgsstarten.

Uanset hvad, så er det et yderst slagkraftigt tilbud, Telenor kører med lige nu.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer