iphone 8 skift til

Køb iPhone 8 på afbetaling uden rente

I dag tilbyder de fleste teleselskaber og webshops, at man kan købe telefoner på afbetaling over 12 eller 24 måneder og det uden at betale renter. Det vil også gælde ved køb af den nye iPhone 8, der bliver præsenteret tirsdag den 12. september og som forventes at blive klar til salg i Danmark ved omkring udgangen af september eller starten af oktober. > Køb iPhone 8 på afbetaling rentefrit.

Se også: Her kan du købe iPhone på afbetaling

Fordele ved at købe iPhone 8 på afbetaling rentefrit

Det kan være en fordel af købe iPhone 8 på afbetaling i små rater over mange måneder rentefrit. Fordelen er naturligvis, at man ikke behøver at finde de mange tusind kroner frem på én gang, som iPhone 8 kommer til at koste og derved kan du finansiere købet af telefonen uden at skulle tage et ekstremt dyre forbrugslån.

Vælger du af afdrage et fast beløb over for eksempel 24 måneder, så ved du samtidig, hvor meget du skal betale hver måned og kan lægge dit budget ud fra det uden at økonomien ramler.

Rygterne taler om en pris på over 10.000 kroner for den dyreste version og vi forventer en pris på knap 8.000 kroner for den billigste udgave. 8.000 eller 10.000 kroner for iPhone 8 er mange penge uanset hvad dens pris bliver og det er der mange, der ikke har råd til. Med rentefri afbetaling har man altså mulighed for at sprede beløbet over mange måneder uden at det koster ekstra – men man skal naturligvis stadig være opmærksom på, at man samlet kommer til at betale det, telefonen koster.

Se også: Pris på iPhone 8

Du hænger på mobilabonnementet hos teleselskabet

Betaler du af over 24 måneder på iPhone 8 hos et teleselskab, skal du også være opmærksom, at du så er bundet til det mobilabonnement, du køber iPhonen med i den periode. For eksempel kan du betale 320 kroner i afdrag om måneden i 24 måneder for selve telefonen, og her til kommer så prisen for selve abonnementet.

Det kan sagtens vise sig at være dyrt i længden, hvis du køber med et mobilabonnement, der ikke helt matcher dit behov- Derfor bør du være opmærksom på, hvilket mobilabonnement du køber iPhone 8 med, hvis du vælger en afdragsordning.

Mange webshops, der sælger mobiltelefoner, også iPhone 8, uden abonnement, tilbyder også rentefrie afdragsordninger, så det kan være en fordel af vælge at købe den gennem en webshop, hvis du er tilfreds med dit nuværende mobilabonnement.

Se også: Prissammenligninger på iPhone 8

Skriv et svar