galaxy s7

Dette tilbud må du ikke misse: Så billig er Samsung Galaxy S7

Det gode ved nogle af de high end telefoner, der kom på markedet for et par år siden, stadig er fremragende og vil opfylde langt de flestes behov. Men det bliver bedre endnu. To år er en evighed for teleselskaberne, så har de to år gamle telefoner liggende, så skal der ryddes op – telefonerne skal væk fra hylderne for at gøre plads til helt nye telefoner. Det betyder store rabatter og tilskud fra teleselskabernes side. Se et af de allerbedste tilbud lige nu på en mobiltelefon.

Samsung Galaxy S7 fra 2015 har skærm på 5,1 tommer med 2K-opløsning, et super godt kamera, en kraftfuld og hurtig brugerflade, en god batteritid og lynopladning samt et flot vandtæt design. Alt i alt er det stadig en aldeles fremragende smartphone.

Se også: Sammenlign priser på Samsung mobiler

 

Bedste pris på Samsung Galaxy S7

Telenor giver over 3.000 kroner i rabat på telefonen og samlet kan du få Samsung S7 til 3.271,5 kroner inklusiv mobilabonnement i seks måneder med fri tale, 20 GB data, fri roaming i 36 lande samt gratis Viaplay (film og tv-serier) i tre måneder. > Se tilbuddet her.

Sammenligner med Telenors tilbud på S7 med det nærmeste bedste tilbud hos et andet teleselskab, så har Telia S7 til en samlet pris på 4.667 kroner med abonnement i seks måneder. Der er med andre ord cirka 1.400 kroner at spare på Telenor tilbud.

Køber du Samsung S7 uden abonnement, starten prisen ved knap 3.800 kroner. > Sammenling pris på Samsung Galaxy S7 uden abonnement.

 

Særlige fordele ved Samsung Galaxy S7

+ Godt kamera (9/10)
+ Skærm (9/10)
+ Hurtig brugerflade (9/10)
+ Meget brugervenlig (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af  Galaxy S7
Bedste mindstepris –  kroner ved 3.350 Telenor
Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Samsung

Se også: Sparetips og prisguides til mobiltelefoner