Telenor klar med simplere samlerabat til familier

Telenor erstatter nu gammel kompliceret samlerabat med en ny simpel og fleksibel løsning. Telenor Samlerabat er et attraktivt tilbud for mange familier.

Telenor klar med simplere samlerabat til familier

Er i flere i husstanden med et mobilabonnement, så kan samlerabat være den billige og mest simple løsning. Telenor er introduceret en ny samlerabat, som både er mere forståeligt og passer bedre til alle størrelser af familier. Læs hvordan du kan spare på familiens mobilabonnementer med Telenor samlerabat.

Samlerabat er ikke et nyt koncept hos teleselskabet Telenor. Den tidligere løsning var desværre bare kompliceret og uforståeligt for mange. Samlerabat udløste tidligere en rabat på 20 procent til mobilkunder med tre eller flere abonnementer. Og det var en løsning der primært kom de større familier til gavn. Den nye løsning fra Telenor er simplere og kan være en fordelagtig løsning for alle størrelser af familier.

Næsten halvdelen af alle husstande i Danmark har mindst to mobilabonnementer, og her kan der være penge at spare med en samlerabat. Den nye løsning fra Telenor er meget mere forståelig: Hvert abonnement udover det første udløser en rabat på 50 kroner. Har man tre abonnementer hos Telenor, så koster det første fuld pris, derefter får man 50 kroner i rabat på de to andre. Telenors mobilabonnementer starter fra 119 kroner, hvilket med 50 kroners rabat vil koste 69 kroner. Til denne pris får man 15 GB data, 15 timers tale og 10 GB data i EU. Det burde være rigeligt til de fleste i familien. Kun de dyreste mobilabonnementer hos Telenor giver adgang til deres 5G-netværk.

Se også: Mobilabonnementer på Telenors netværk

Med samlerabat koster Telenors andre mobilabonnementer følgende:

  • 20 GB data og fri tale til 109 kroner per måned. Normalpris 159 kroner.
  • 50 GB data og fri tale til 149 kroner per måned. Normalpris 199 kroner.
  • Fri data og fri tale til 199 kroner per måned. Normalpris 249 kroner.

Se alle de aktuelle mobilabonnementer hos Telenor

Samlerabat hos teleselskaber

Ikke kun Telenor tilbyder samlerabat, men teleselskaberne har forskellige måder at gribe det an på, hvor der tilbydes fordele og rabattter til familier. Hos teleselskabet deler man data fra det primære mobilabonnementer og køber dertil abonnementer med taletid. Hos Yousee får man rabat på mere end ét mobilabonnement og fordele med Yousee More. Hos Telia udløser det en rabat, desto flere mobilabonnementer man har.

Se også: Nyt om teleselskaber og abonnementer

Det sidste nye i sagen

Den seneste udvikling finder du her. Daniel Søgaard Hald fastholdt sit fokus på emnet. 4/2/2021 publicerede redaktionen nyheden Se hvordan Telia og Telenor dækker, hvor du bor – Du kan læse den her. Se også seneste nyt om emnet her.