Telenor hopper på Onefibers net – se priser på fiber

Med ny aftale på plads kan Telenor tilbyde bredbåndsabonnementer på fiber på Onefibers net. Se priser på Telenor MaxSpeed fibernet på OneFiber.

Telenor hopper på Onefibers net – se priser på fiber

En aftale mellem Telenor og OneFiber betyder, at teleselskabet nu kan tilbyde fiber bredbåndsabonnementer til omtrent 10.000 husstande i Onefibers forsyningsområde. Se priser på Telenor MaxSpeed-abonnementer på OneFibers fibernet.

Med en masse tekniske ting på plads, kan man hos Telenor fra i dag bestille lynhurtigt fiberbredbånd på OneFibers net. OneFiber har fiberforbindelser til cirka 10.000 husstande, som primært omfatter adresser på Sjælland.

”Vi vil gerne sørge for, at der er flere muligheder på hylden, når danskerne skal vælge internet. For de mange adresser, der er tilsluttet fibernettet, er de lynhurtige hastigheder efterhånden en hygiejnefaktor. Derfor lægger vi fokus et andet sted. MaxSpeed har stabilt og hurtigt internet til fair priser, men det, der gør os unikke, er den nemme adgang til service og rådgivning i vores butikker og via telefonen helt indtil kl. 23. Det er den primære årsag til, at stadig flere danskere vælger os,” siger Lars Kyrø, der er internetchef hos Telenor.

Lanceringen er den tredje i rækken på få uger, som tilsammen betyder, at mere end 2,5 mio. husstande nu kan få internet med hastigheder på op imod 1.000 Mbit/s med MaxSpeed.

Læs også: Fordele og ulemper ved fibernet

Hvad koster Telenor MaxSpeed fibernet?

Er der i husstanden adgang til OneFibers fibernet, er du sikkert interesseret i Telenors priser på MaxSpeed-bredbåndsabonnementer?

Telenor MaxSpeed med 1000/1000 Mbit fibernet på OneFibers net koster 249 kroner per måned. Det er det billigste 1.000 Mbit fiber Telenor tilbyder, og er også en stærk pris i forhold til resten af markedet. Kun Jetnet er billigere med 1.000 Mbit fiber fra 229 kroner.

Telenor tilbyder fiberbredbånd gennem flere udbydere af fibernet, heriblandt TDC Net, Nord Energi, Norlys, Fibia, Energi Fyn og nu også OneFiber. Her kan man finde priser fra 249 kroner per måned (1.000 Mbit) og op til 549 kroner per måned (2.500 Mbit).

Se også: Find billigste priser på bredbånd

Billigste 1.000 Mbit fiberbredbånd

#1 JETNET

Abonnement: 1.000 Mbit via fibernet
Pris per måned fra: 229 kroner

#2 Telenor MaxSpeed

Abonnement: 1.000 Mbit via fibernet
Pris per måned fra: 249 kroner
Se aktuelle tilbud hos Telenor

#3 Kazoom

Abonnement: 1.000 Mbit via fibernet
Pris per måned fra: 249 kroner

#4 Fastspeed

Abonnement: 1.000 Mbit via fibernet
Pris per måned fra: 299 kroner
Se aktuelle tilbud hos Fastspeed

#5 Hiper

Abonnement: 1.000 Mbit via fibernet
Pris per måned fra: 299 kroner

Se også: Tips og guides til hurtigt bredbånd