Telenor får adgang til fibernet i tyndt befolkede områder

Ny aftale med Onefiber giver Telenor mulighed for at levere fiberbredbånd til tyndt befolkede områder.

Telenor får adgang til fibernet i tyndt befolkede områder

Telenor udvider sit fiberområde i samarbejde med Onefiber. Samarbejdet skal munde ud i, at Telenår får adgang til Onefibers fibernet gennem OpenNets brancheplatform.

Det betyder, at Telenor får yderligere 100.000 adresser, som Onefiber forventer at kunne levere fibernet til over de kommende år.

Telenors samarbejde med Onefiber kan give flere fiberkunder

Med den nye aftale med Onefiber kan Telenor føje endnu et fibernet til porteføljen kan dermed levere hurtige og stabile internetløsninger til en endnu større del af Danmark.

Adm. direktør i Telenor Danmark, Lars Thomsen, forklarer, at det er Telenors ambition at blive danskernes foretrukne bredbåndsleverandør. En ambition, teleselskabet har tænkt sig at nå ved at levere den bedst mulige internetforbindelse til flest mulige i hele landet.

“Vi styrker vores position på fiber- og bredbåndsmarkedet markant gennem vores bredbåndssatsning MaxSpeed, og vi ser meget frem til samarbejdet med Onefiber. Over en million danskere kan allerede få fibernet hos os, og aftalen med Onefiber øger vores aftryk i markedet yderligere”, lyder det fra Lars Thomsen.

Se også: Få hurtigere og mere stabilt internet

Fiberbredbånd i tyndt befolkede områder

Peter Bredgaard, Head of BtC for Onefiber, forklarer, at de har arbejdet hårdt det sidste år for at skabe et fiberprodukt, der efterspørges i markedet.

“Aftalen med Telenor viser, at vi er på rette vej, særligt fordi de er en af de allerstørste udbydere på det danske marked”, lyder det fra Peter Bredgaard.

Han slutter af med at slå fast, at de arbejder på at levere lynhurtigt internet til danskerne, også til dem, der bor i tyndtbefolkede områder, som andre leverandører ikke har fokus på.

Se også: Den billigste mobile bredbånd

2.500 Mbit/s bredbånd i Danmark

For nogle uger siden lancerede Telenor Danmarks første bredbåndsløsning med 2.500 Mbit/s og kort efter fulgte YouSee trop med samme 2.500 Mbit/s mulighed.

Det er dog kun i begrænsede dele af landet, at den slags hastigheder er mulige og prisen er det dobbelte af de hidtil højeste hastigheder på 1.000 Mbit/s.

Se også: Nyheder om internet

Det sidste nye i sagen

Der blev pustet nyt liv i tematikken. Lasse Olsen kunne ikke lade være. Allerede d. 8/7/2021 kørte vi en opfølgning med artiklen Så meget data bruger de mest populære streamingtjenesterKlik her og læs den fulde artikel.. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.