Nu tilbyder Yousee hurtigt 2.500 Mbit bredbånd – se pris

Ligesom Telenor tilbyder Yousee nu også ekstra hurtigt 2.500 Mbit bredbånd. Se prisen på 2.500 Mbit bredbånd og hvor Yousee udbyder det.

Nu tilbyder Yousee hurtigt 2.500 Mbit bredbånd – se pris

Nu er der snart plads til, at hele familien kan streame og game løs, uden at bredbåndet bliver flaskehals. Forleden lancerede Telenor deres 2.500 Mbit bredbåndsabonnememt og nu er Yousee også klar med deres – til en lavere pris. Her kan se prisen på 2.500 Mbit bredbånd hos Yousee, hvor de tilbyder det og hvad det kræver af udstyr.

Længe har maksimumhastigheden på bredbånd været 1.000 Mbit, så det er på tide, at der sker noget nyt på dette område. I sidste uge lancerede Telenor et 2.500 Mbit bredbåndssbonnement og nu er også Yousee klar med et.

Hurtigt bredbånd til flere

Og hvad er det så egentlig man kan bruge så hurtigt bredbånd til? Først og fremmest kan det være til mindre virksomheder, hvor en hurtig internetforbindelse er en nødvendighed. Men det er også til private forbrugere, som bare ikke kan få hurtigt nok bredbånd. Det kan fx være den helt store familie, kollektivet eller til hjemmekontoret, hvor der arbejdes med meget store filer, som ligger i skyen.

Om det nye 2.500 Mbit bredbåndsabonnement siger Telenor:

“Vi har en ambition om at kunne tilbyde de hurtigste fiberforbindelser til alle danskere, og i takt med udbredelsen af fiber, har mange flere danskere fået adgang til højere hastigheder. Med det nye bredbåndsprodukt på 2.500 Mbit, som vi nu kan introducere, får vores kunder adgang til en markant hurtigere og mere fleksibel internetforbindelse. Med så høj hastighed er der altid plads til flere downloads, flere venner på besøg, flere LAN-parties og langt flere enheder online,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Minimumshastigheden er på 2.300/2.300 Mbit og op til 2.500/2.500 Mbit.

Se også: Find laveste pris på mobilt bredbånd

Ikke alle kan få 2.500 Mbit bredbånd

Det lyder måske fristende med en 2.500 Mbit bredbåndsforbindelse, men ro på. Det er altså ikke alle, der kan få den hurtige forbindelse – langt fra. Det nye bredbåndsprodukt udbydes via TDC Net, hvor det i skrivende stund når ud til 27.000 husstande i de største danske byer. TDC Net er i gang med at forberede alle nye fiberforbindelser til også at kunne understøtte teknologien. Vil du se om du kan få det nye 2.500 Mbit, så skal du tjekke hos Yousee.

Med den nye forbindelse stilles der dog samtidig nogle krav til hardwaren. Det kræver først og fremmest en ny fiberboks og Wi-Fi-router, der understøtter minimum 2.5 gigabit. Dette udstyr leverer Yousee. Der skal være en kablet forbindelse med de medfølgende netværkskabler (eller tilsvarende type af kategori 6 netværkskabel) mellem fiberboks, wi-fi router og kundens eget udstyr. Og ganske indlysende, så skal udstyret der tilsluttes understøtte den hurtige hastighed.

Se også: Priser på hurtigt bredbånd

Pris for Yousee 2.500 Mbit bredbånd

En enormt tæt konkurrence blandt udbyderne af 1.000 Mbit bredbånd har medført, at priserne er faldet og er blevet meget fordelagtige for kunderne. Med en 2.500 Mbit forbindelse er vi dog i helt nyt land, hvor udbyder indtil videre har større spillerum ved fastsættelse af prisen.

Månedprisen for 2.500 Mbit bredbånd hos Yousee er sat til 549 kroner, hvor man får både en router og sikkerhedspakke med ved oprettelse. Til sammenligning koster Telenors løsning med samme hastighed 599 kroner per måned.

Efterhånden som flere udbydere kan tilbyde 2.500 Mbit, så forventes prisen dog at falde.

Billige alternativer til 2500 Mbits bredbånd

I dag er det kun Yousee og Telenor, der tilbyder 2500 Mbit/s bredbånd. Det er dog kun til de ekstra krævende bredbåndskunder, hvor en 1000 Mbit-forbindelse stadig er rigeligt for langt de fleste. Samtidig er det også en langt billigere løsning.

Herunder lister vi de bedste 1.000 Mbit/s bredbåndsløsninger til laveste pris.

#1 FastSpeed
Op til 1.000 Mbit/s
Pris: 249 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos FastSpeed

#2 Telenor
1.000 Mbit
Pris: 249 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

#3 Hiper
1.000 Mbit/s
Pris: Fra 249 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Hiper

#4 YouSee
1.000 Mbit/s
Pris: 299 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos YouSee

#5 Boxer
Op til 1.000 Mbit/s
Pris: 249 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Boxer

Se også: Prissammenligninger på bredbånd

Videre nyt om Bredbånd

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. Steen Jørgensen fulgte op på sagen. 28/6/2021 publicerede redaktionen en historie med fokus på Bredbånd med bedst dækning og stabilitet – Du kan læse det videre forløb her. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.