Slå til nu: Mobilabonnement med 60 GB data til 99 kroner

Nu kan du få hele 30 timers tale og 60 GB mobildata for under 100 kroner. Tilbuddet løber indtil den 17. marts, så slå til mens du kan.

Slå til nu: Mobilabonnement med 60 GB data til 99 kroner

For blot 99 kroner om måneden kan du nu få 30 timers taletid og 60 GB data i et mobilabonnement. En utroligt skarp pris, som er svær at slå. Men skal du have det, så skal du være hurtig.

Det nye mobilabonnement bliver udbudt af CBB, hvor tilbuddet løber indtil den 17. marts. Faktisk er det slet ikke et nyt mobilabonnement, men deres 10 timers tale og 30 GB data, som får et ordentligt boost, hvis man bestiller inden tilbuddet udløber. Inden du kaster dog over tilbuddet, så skal du overveje en enkelt ting.

Der er stor konkurrence blandt teleselskaberne, hvor der specielt i prisklassen for mobilabonnementer mellem 89 og 119 kroner bliver gået til den. Lige nu er derfor et oplagt tidspunkt, at få lidt mere for pengene i mobilabonnementet. Oister har netop lanceret der mobilabonnement til 89 kroner med 10 timers tale og 50 GB data, men er det i underkanten, så er CBBs en fornuftig opgradering.

Mobilabonnement med 60 GB data og til 100 kroner

Mobilabonnementet til 99 kroner går hverken på kompromis med taletid eller 60 GB data. Herunder kigger vi på andre mobilabonnementer i denne prisklasse og hvad de tilbyder. Men inden da skal vi se nærmere på, hvad der kan være af ulemper ved CBBs abonnement.

Først og fremmest, så tilbyder CBB generelt en god mobildækning. CBB benytter Telenors og Telia samlede mobilnet, kaldet TT-netværket, hvor der kun i enkelte områder kan opleves mobilhuller.

Hvad man derimod skal være opmærksom på er, at der her er tale om et DK-abonnement. Og hvad betyder det så? Normalt kommer mobilabonnement med roaming i EU, hvilket et DK-abonnement ikke gør. Det betyder, at opkald og data kun er inkluderet i Danmark. Rejser man derfor meget, så er det nok ikke det rigtige abonnement. Dog er det ikke mange som i denne tid rejser, og når man igen kan rejse frit, så kan man skifte abonnement igen. Det er derfor svært ikke at anbefale det billige abonnement fra CBB.

Du kan læse mere om tilbuddet hos CBB her.

Alternativer til CBBs mobilabonnement under 100 kroner

#1 Oister
Fri tale og 40 GB data
Pris: 99 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Oister

#2 OK Mobil
Fri tale og 25 GB data
Pris: 99 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#3 Eesy
Fri tale og 10 GB data
Pris: 99 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Eesy

#4 Call Me
Fri tale og 10 GB data
Pris: 99 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Call Me

#5 dukaTale
Fri tale og 10 GB data
Pris: 99 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Redaktionen har mere i sagen

Redaktionen har fulgt udviklingen og her er fortsættelsen på historien. Steen Jørgensen fulgte op på historien. d. 10/3/2021 fulgte vi artiklen op med fortællingen Mobilabonnement til børn hos Oister – Du finder artiklen her. Få også seneste nyt om emnet her.