Mobilabonnement til børn hos Oister

Oister har billige mobilabonnementer til børn og tilbyder flere gode fordele og tjenester til forældrene til bedst mulig kontrol og styring.

Mobilabonnement til børn hos Oister

Hvis du som forælder allerede er kunde hos Oister, så kan det være en fordel også at give barnet et abonnement fra selskabet. Mobilabonnementer til børn hos Oister.

Mange familier har formentlig mobilabonnementer hos vidt forskellige teleselskaber, men det kan være en fordel at samle abonnementerne hos et selskab. Det giver bedre og lettere overblik over de forskellige abonnementer og forbrug.

Er du som forælder kunde hos Oister, så kan det derfor være en fordel også at vælge et mobilabonnement til ens barn hos Oister. En af fordelene er, at man kan ringe gratis mellem Oister-abonnementer. Løber barnets abonnement således tør for taletid, kan det stadig ringe til mor og far, hvis de altså også har et Oister-abonnement.

De bedste mobilabonnementer til børn hos Oister

Oister er kendte for deres skarpe priser og de har flere gode abonnementer til børn. Vi lister tre af de bedste herunder.

1 timer og 3 GB data
Pris per måned: 49 kroner

1 timer og 6 GB data
Pris per måned: 69 kroner

Fri tale og 10 GB data
Pris per måned: 79 kroner

Se aktuelle priser på mobilabonnementer hos Oister

Fordele hos Oister med børneabonnement

Oister tilbyder en række værktøjer til, hvordan man som forælder kan sikre sig, at børnene ikke bruger mobilen på en uhensigtsmæssig måde. På Mit Oister kan man således tilpasse barnets mobilabonnement, så det passer til dine behov.

Først og fremmest er det kun dig, der har en kode som kontoadministrator. På Mit Oister kan du sætte en “sladrehank” op, der giver dig besked om dit barns mobilforbrug, så du undgår at regningen pludselig løber løbsk. Der er også let overblik til saldokontrol.

Som en ekstra sikkerhed for at mobilregningen ikke løber løbsk, kan man fjerne muligheden for indholdstakserede SMS’er, servicenumre og udlandstelefoni.

Endelig kan man også være sikker på, at ens barns nummer ikke står i telefonbogen, da barnet får hemmeligt nummer.

Se også: Billige mobilabonnementer til børn

Er taletiden opbrugt kan man ringe gratis til andre Oister-abonnementer

En god fordel ved at vælge mobilabonnement til barnet hos samme selskab, som man som forælder selv har, er, at man kan ringe gratis til hinanden. Efterhånden tilbyder de fleste teleselskaber gratis opkald til andre, der har samme teleselskab som en selv.

Det betyder, at hvis barnets taletid bliver opbrugt inden månedens udgang, så kan det stadig ringe til forældrene, hvis de altså også har abonnement hos samme teleselskab. Dette tilbyder Oister også.

Se også: Mobilabonnement med rabat til familier

Dårlig dækning? Vælg ikke Oister til børn

Hvis Oister har dårlig dækning i det område, hvor barnet skal bruge sin mobil mest, så bør du vælge mobilabonnement til barnet hos et andet teleselskab. Telepristjek.dk har opbygget et mobildækningskort, som tæt på 4.000 danskere har bidraget til med bedømmelse af deres teleselskab.

Mobilkunderne kan bedømme kvaliteten af deres teleselskabs netværk i det område og postnummer, hvor de bor. På den måde kan andre se, hvor god mobildækning der er i specifikke områder. Du kan se den oplevede mobildækning hos Oister og den generelle mobildækning hos 3 – Oister benytter 3’s netværk.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos alle teleselskaber

Mere nyt om temaet

Temaet døde ikke med det første redaktionelle stik. Steen Jørgensen gik videre med sagen. 9/3/2021 blev historien fulgt op med sagen; Billige mobilabonnementer hos teleselskaber med glade kunderKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Tjek de seneste nyheder om emnet her.